blenderized dietter å gå ned i vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-07
Face eller kjeve kirurgi kan hemme tygge, som nødvendiggjør en diett av blenderized mat. Men å spise blenderized mat hjelper også med vekttap. Når du spiser, er spyttkjertler engasjert, noe som resulterer i enzymet og syre produksjon. Derfor, din spyttkjertler øke appetitten. Men blenderized dietter ikke krever tygge, slik at spyttkjertlene ikke "slå på. " Lav-fett blenderized dietter for frokost, lunsj og middag kan hjelpe deg å miste vekt og holde ernæringsmessig balanse.

Frokost

Velg yoghurt blenderized fruktdrikker for frokosten for å gå ned i vekt. En fersken-eple yoghurt blanding oppskriften vil kreve en 6-eller 8-oz. kartong av fersken yoghurt, 3 ss. fettfattig cottage cheese, 3 /4 kopp eplejuice og 1 /8 ts. av kanel.Hvis bananer til frokost er mer din smak, velge en kartong med vanlig yoghurt i stedet for fersken, redusere eple juice til 1 /2 kopp (eller bruke så mye melk i stedet), eliminere kanel fra den første oppskriften, men beholde cottage cheese. Legg 2 ss. hver av honning og sitron og kaste i en moden mellomstor banan. For de som ønsker en raskere og enklere blenderized kosthold, blanding 1 kopp av lav-fett skummet melk med 1 /2 kopp fersk eller frossen frukt (bananer eller fersken).

Lunsj /Middag

Cook 1 /2 kopp av laks, skinn kylling eller en tilfeldig stykke rødt kjøtt, grundig, før du legger 6 ss. av varm buljong til blenderized drikke til lunsj eller middag. Tilsett salt og pepper eller andre krydder etter smak. Vegetabilske alternativer florerer for blenderized side retter til lunsj og middag. Tilsett 1 /2 kopp totalt blandede grønnsaker eller velge en lav-fett grønnsak som brokkoli.Melk og grønnsaker eller buljonger bør brukes til å blande lunsj eller middag alternativer. Disse vil legge vitaminer og mineraler til måltidet, så vel som smaken. Fjern alle biter av mat ikke er riktig blandet for å unngå å måtte tygge. Hvis jenta er er ikke flytende nok, legg til litt mer melk, juice eller kjøttkraft til videre flytende maten. En god tommelfingerregel er en like stor del av melk eller juice til det solide være blandet.

Supper

Velg supper for å føle at du ikke avvike for mye fra vanlig spising rutine, ettersom suppe buljong er nippet uansett. Lag en krem av ertesuppe måltid ved å kombinere en kopp kokte erter med en kopp varm melk. Legg 1 ts. av redusert kaloriinnhold margarin, tre fettfattig kjeks og en dash med salt på smak.


Previous:gøy kosthold tips Next:den frosne hovedrett kosthold

Relaterte artikler


 • hva er en gift?
 • mat som smelter mage fett
 • mat som øker stoffskiftet etter 40
 • problemer med en dårlig diett
 • hvordan å bygge muskler i en kvinnelig
 • teenage kosthold
 • matvarer med fytosteroler
 • Feingold diett mat liste
 • informasjon om belgfrukter
 • mat å spise på et tørt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com