Slik basisk mat og pH-verdier

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-04
Den maten vi spiser påvirker kroppens kjemi enormt. Hver maten er enten surt eller basisk. Syredannende matvarer bidrar hydrogen ioner til blodet, noe som gjør det surere, mens alkalisering matvarer fjerne hydrogen ioner, noe som gjør det mer basisk. Foods er klassifisert basert på den effekten de har på kroppen etter fordøyelsen og ikke basert på deres smak. Den ideelle pH for den menneskelige kroppen er 7. 365, som er litt alkalisk. Ifølge Dr. Robert O. Young, forsker og forfatter av The pH Miracle, "Din helse avhenger av balansen i et alkalisk miljø. "Enkle endringer i kostholdet kan bidra til å regulere pH og basisk kroppen

Du trenger:.
Alkaliske grønnsaker (grønnkål, spinat, agurk, brokkoli, rosenkål, blomkål, reddik, kål)
. Alkalisk frukt (avocado, tomat, grapefrukt, sitron, rabarbra).
Alkaliske drikker (vegetabilsk juice, vann, mandel melk, urte te).
Alkalisk frø, nøtter og korn (mandler, linser, lin, sesamfrø).


en.
Evaluer diett for å finne frem til områder for endring. Dessverre, syredannende matvarer utgjør størstedelen av en typisk nordamerikansk diett. Disse matvarer inneholder raffinert sukker, hvitt brød, meieriprodukter, kjøtt, kaffe og brus. En høy-fett, høyt sukker diett fører til en tilstand som kalles acidose, som ifølge forfatteren Dr. Mary Ruth Swope får oss til å "bli for full av syre og, som et resultat, opplever et bredt spekter av sykdommer som trives i syre medium. " Vurdere kostholdet ditt for å fastslå problemer og bestemmer hvor du kan gjøre endringer.
To.
Begrens forbruket av rask mat, sauser, melkeprodukter og kjøtt som bidrar til dannelse av syre i kroppen. Ifølge Natural Health School, "Denne tilstanden tvinger kroppen til å låne mineraler-inkludert kalsium, natrium, kalium og magnesium -. Fra vitale organer og bein til buffer (nøytralisere) syre og trygt fjerne den fra kroppen På grunn av denne belastningen, kan kroppen lider alvorlig og langvarig skade på grunn av høy surhet -. en tilstand som kan gå ubemerket for år " Mål å balansere syre matvarer i kostholdet ditt med sunn basisk mat.
Tre.
Substitute alkalisering mat for høy-fett, høyt sukker matvarer i kostholdet ditt. Nøkkelen til god helse er balanse, så ikke gjør ekstreme endringer som ikke kan opprettholdes. Sikt for gradvise, sunne endringer som omfatter mørke, grønne blader i salater, alkaliske frø som gresskar eller solsikkefrø i snacks, og vann i stedet for brus. For ekstra effekt, basisk med en greener supplement. Disse pulver eller drikker inneholder et bredt spekter av kraftige grønne matvarer som klorofyll, spirulina og blå-grønne alger.

Tips og advarsler


 • Du kan enkelt teste kroppens pH ved å kjøpe pH strimler fra ditt lokale apotek. Følg pakken og konsultere legen din dersom du er bekymret for resultatet. En sunn pH varierer mellom 6,0 til 6,5 om morgenen og mellom 6,5 og 7,0 på kvelden.


 • Previous:diet pill risiko Next:tips om når man skal spise når du bygger muskel

  Relaterte artikler


 • enkel mat som hjelper forbrenne fett raskt
 • Listen over lav-kalium mat
 • lavt kalori måltider og snacks
 • den beste felles kosttilskudd
 • raske måter å miste 10 pounds
 • redusere kolesterolet ved naturlige midler
 • kakaopulver helsefordeler
 • hvilke matvarer klart tilstoppede arterier?
 • matvarer for å unngå i en candida diett
 • safe natrium nivåer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com