Hva er fordelene med Udo’s olje?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-11

Du trenger:
Running eller sko
. Vann.
Tren video (tilleggsutstyr).
Øvelse maskin (valgfritt).
Fullkorn frokostblanding (valgfritt).
Skummet melk (valgfritt).
Frukt (tilleggsutstyr).
 

Udo's Choice Oil Blend inneholder en balanse av alle essensielle fettsyrer (EFA) som mennesker trenger for å fungere på et optimalt nivå. Den ble skapt av Udo Erasmus som forsvarte fordelene med linfrøolje så tidlig som på 1980-tallet. De EFAs som er tilstede i Udo's Olje, er også til stede i lin. Gjennom forelesninger og den økende populariteten til flere skrev bøker, for eksempel "Fats Det Heal" og "fett som Kill," Udo Erasmus har vist seg å være en autoritet på ernæring.

strålende hud, hår og negler

Den EFAs stede i Udo's Oil spiller en viktig rolle i flotte, sunn hud. En ubalanse i EFS kan føre til at huden tørr, sprekker, og produserer store mengder olje. Disse oljene kan forårsake akne eller andre hudsykdommer, slik som betennelse og eksem.Protein, vann og vitaminer, som A og C, spiller en viktig rolle i sunn hud også.Hvis håret ditt er laber, eller neglene sprekk ofte prøver som omfatter en balanse av EFS. Disse fettsyrene hjelper generelle kroppen frisk, slik at de effektivt gjenopprette styrke til negler og svekket hår.

Styrket Immune System

EFAs også styrke immunforsvaret og hjelper kroppen til å komme raskere når du blir syk. De EFAs som er tilstede i Udo's Oil regulerer betennelse responser i kroppen og effektivt bremse skader på immunforsvaret mot bakterier og virus. Disse syrene har også anti-sopp og anti-gjær egenskaper som hjelper avverge infeksjoner som stammer fra disse vekster.Denne oljen også bidrar til å opprettholde og regulere organer, som lever, nyrer og skjoldbruskkjertel, sammen med sunn produksjon av hormoner. Den EFAs bidra til å opprettholde disse organene ved å hjelpe dem til å skylle ut giftstoffer som absorberes gjennom maten vi spiser og vannet vi drikker.

Bedre Fordøyelse

Bearbeidet mat ofte er dårlig fordøyd på grunn av tilstedeværelsen av kjemikalier og tilsetningsstoffer som er giftige for kroppen. Den EFAs i Udo's Oil bidra til å opprettholde fordøyelsen ved å redusere betennelse i tynntarmen som kan forsinke fordøyelsesprosessen. Når fordøyelsessystemet blir redusert på grunn av giftige egenskaper det kan føre til allergier skal vises eller forverre.

Bedre hjernefunksjon

Fordi den menneskelige hjerne er ca 60 prosent fett, EFS er viktig for nervesystemet som de regulerer produksjon av serotonin. Når hjernen din produserer en tilstrekkelig mengde av serotonin, visse typer depresjon og sinne problemer kan løses, bare ved å legge EFAs til kosthold.

64 65 66 67 68 69


Previous:naturlig kosthold løsninger Next:hvor å kjøpe omega-3 fiskeolje i kapsler 1g

Relaterte artikler


 • tips om økende vekt raskt
 • laktosefri dietter for barn
 • mat å spise for å øke metabolismen
 • hvilke matvarer er de beste symbiotics?
 • Listen over lav-kalium mat
 • ADHD høy-protein diett
 • vegetariske matvarer hjernen
 • Listen over korn som er høy i fiber
 • energi mat for å kjøre
 • ADHD diett modifisering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com