vekttap supplement drikke

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-23
Et individ behøver å tenke på hans totale helse og velvære når du starter et vekttap programmet. Vekttap bør være like mye om å lage en livsforvandlende sinnet satt som det er om å miste vekt. Holde uønsket vekt krever av en person til å permanent redusere mengden kalorier å gå inn i kroppen. Dette er årsaken til at så mange mennesker spille yo-yo vekt-tap spillet, det er ikke en permanent forpliktelse til å opprettholde en sunn passende nivå av kaloriinntaket. Prosessen med å miste vekt kan kompromittere en persons helse fordi et balansert nivå av nødvendige næringsstoffer er ikke en del av den vekt-tap programmet. Vekttap supplement drikker er en måte å sikre tilstrekkelig inntak av næringsstoffer under slanking.

WonderSlim fruktdrikker

Wonderslim Frukt Drinker er et bariatric (gjelder vekt) vekt-tap supplement drikke. Wonderslim er forsterket med viktige næringsstoffer som hjelper kroppen holde seg friske. Wonderslim er tilgjengelig i flere smaker, slik som Berry Blend, Cran-Grape, Berry Blast, Kiwi og Berry, Tangy Orange og Tangy Lemon. Wonderslim er et pulver som er blandet med åtte gram vann med is. Hver 8-unse glass Wonderslim inneholder 60 kalorier. The Berry Blast inneholder noen flere. De største fordelene med Wonderslim er at det er høy i protein (12 til 15 gram) og gir 100 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin C. I tillegg er det lite karbohydrater, som inneholder 1-7 gram karbohydrater, avhengig av smaken, og det er kolesterol-og Trans-fett fri.

Slim-Fast Optima Shakes

Slim-Fast Optima Shakes er kalt "måltid erstatning" rister. Dette betyr at en Slim-Fast Optima Shake inneholder alle de næringsstoffene som kreves for å erstatte et måltid som frokost, lunsj eller middag. Slim-Fast Optima Shakes er annonsert som en vekt-tap supplement drikke. Hver Slim-Fast Optima Shake inneholder 24 gram karbohydrater, 10 gram protein, ekstra vitaminer og mineraler og natrium. Slim-Fast Optima Shakes kommer i forskjellige smaker som vanilje, sjokolade og jordbær. De rister er best når serveres kald. De kan brukes som et måltid erstatning eller som snacks.

Ruby Reds

The American Dietetic Association anbefaler folk spiser fem på ni porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen. The Ruby Reds diett-supplement drink gir helsemessige fordeler ved å bli gjort med mer enn 50 naturlige ingredienser. Hver drink er fylt med vitaminer, mineraler, proteiner, fiber, enzymer og probiotika. Ruby Reds støtter immunsystemet til å forsvare seg mot sykdom. Ruby Reds er et pulver som blandes med vann, juice eller yoghurt. En Ruby Reds supplement drink har 30 kalorier og alle ingrediensene er fra naturlige mat kilder.


Previous:hvordan legge til protein pulver til havregryn Next:diett tips for vinteren

Relaterte artikler


 • 10 beste mat å gå ned i vekt
 • kalori kravet for løpere
 • fordelene av vitamin e på håret og spiker vekst
 • instruksjonene for en matdagbok
 • oppskrifter for barn med ADHD
 • liste over essensielle mineraler og RDI
 • hvordan å reparere et liv fitness elliptisk
 • nas retningslinjer for RDA
 • fettfattig måltider for barn
 • matvarer som hjelper brenne magen fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com