sitron-rens retninger

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-06
Stanley Burroughs formulert en rensende diett kjent som "Master Cleanse" eller "Lemonade Diet" "eller" Sitron Cleanse "i 1941. The sitron rens er en veldig spesifikk rensing diett som er brutt opp i tre etapper. Det er ikke ment å være en vekt-reduksjon diett, men snarere dens formål er å avgifte kroppen og hjelpe bli kvitt bygget opp giftstoffer i systemet og endre spisevanene til de som prøver det

Du trenger:.
Orange juice.
Sitroner.
Økologisk Grade B Maple Syrup.
Cayenne pepper.
Senna te.
Sea salt.
Destillert eller filtrert vann.
Urtete.
Grønnsaker.


en.
Gjør "Ease-in" for de første tre dagene. Denne består av å spise og drikke bare frukt og grønnsaker den første dagen. Ikke spis bearbeidet mat, drikke, kjøtt eller meieriprodukter. For andre dag, gjør en all flytende diett med friske grønnsaker og frukt juice og hjemmelaget klare buljonger. Og for tredje dagen, vil du drikke appelsin juice hele dagen.
To.
Start trinn to av rens. Dette stadiet varer 14 dager og er ganske intense. Konsumerer 60 oz. av brus, Senna Leaf te og 32 oz av saltvann vaske hver dag i 14 dager. Klargjør lemonade ved å blande 12 spiseskjeer freshl sitronsaft, 12 ss økologisk Grade B Maple Syrup, ½ ts kajennepepper og 60 oz med filtrert vann. Plasser lemonade blandingen i en stor glassbeholder og avkjøl.
Tre.
Drikke Senna te og salt vask før sengetid. Gjør saltvann vask ved å blande 32 oz. av varmt filtrert vann og 2 ts. av havsalt. Senna te og saltvann vask er avføringsmidler som vil bidra til å eliminere giftstoffer i kroppen din.
Fire.
Monitor hvor lang tid det tar for te og salt vask å fungere. Hvis du synes dette er å forstyrre din søvn, drikke dem først om morgenen eller tidligere på kvelden. Du må være i nærheten av et bad for et par timer etter å ha tatt disse to drinker.
Fem.
Hold en dagbok på kroppens reaksjoner til rens i løpet av andre fase. Unngå veier selv. Bekjempe food cravings som kan vedvare i den første uken.
6.
Begynn den tredje scenen etter 14 dager av den andre fasen, men bare hvis du ikke lenger passerer formet avføring. Avføringen bør være klar og tyktflytende. Hvis ikke, kan det hende du trenger et par ekstra dager og fortsette med den andre fasen.
7.
Drikke noe annet enn organisk appelsin juice på den første dag i den tredje scenen.

8.
Lag en suppe med noen friske grønnsaker du liker. Du kan selv legge til et lite bygg i den siste fasen av matlagingen. Spis suppen langsomt på den andre dagen og bare har en 4 oz. servering av gangen. Kroppen har ikke spist fast føde i to uker du ikke ønsker å overvelde den ved å spise for mye om gangen. Du kan drikke mer organiske appelsin juice.
9.
Legg rå grønnsaker til kosthold på den tredje og siste av scenen tre. Spis lette, små porsjoner noen ganger om dagen. Du kan begynne langsomt å legge fast føde i dietten din, men unngå bearbeidet mat og ikke bli overrasket om du ikke har smak for kjøtt eller andre matvarer du likte før rens.
10.

Fortsett å holde godt hydrert. Drikk 60 oz. av væske om dagen. Dette kan være en kombinasjon av brus og vann eller urtete.

Tips og advarsler


 • Prøv å unngå raffinert sukker og enkle karbohydrater etter full rens.
 • ikke starte denne rens uten å ha en fullstendig sjekk opp og blod panel gjort. Også varsle legen din dersom du gjennomgår en rensing diett.
 • Hvis helst du føler deg syk eller smerte, varsle lege umiddelbart.


 • Previous:frokostmat for en diett Next:vitaminer for å unngå å bli syk

  Relaterte artikler


 • hvordan å telle kalorier med kalori kongen
 • drikkevann sikkerhet
 • fordeler og ulemper av protein vibrering
 • godt humør kosthold mat
 • tips for å stoppe carb cravings
 • skolemat vs fastfood
 • hvordan å øke gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol
 • hurtigvirkende karbohydrater liste
 • Hva er fordelene med wheatgrass skudd?
 • kilder til vitamin b2
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com