risiko for Guarana

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-18
Guarana, en urte supplement som brukes i energidrikker, eller som et vekttap hjelpemiddel, har aldri blitt evaluert av Food and Drug Administration for renhet, effektivitet. eller sikkerhet, ifølge eMedicine. Dessverre er det ingen produksjon regelverk til å styre produksjonen av urte supplement, eller for å sikre sin sikkerhet. Hvis tatt i høye doser, over lang tid, kan guarana være dødelig på grunn av mengden av koffein, teofyllin og teobromin tillegget inneholder, ifølge WebMD.

Overdose

Risikoen for overdose koffein finnes ved bruk av guarana om moderasjon ikke praktiseres. Store mengder koffein i kroppen kan føre til rastløshet, søvnløshet, nervøsitet, kvalme, oppkast og irritert mageslimhinnen.Koffein øker hjertefrekvensen, fører skjelvende å forekomme , økt blodtrykk og delirium kan også føre. I personer med en hjertesykdom eller som er i risiko for hjerneslag bør rådføre seg med lege før du bruker guarana. Den økte aktiviteten i det kardiovaskulære systemet brakt videre fra å bruke guarana kan bevise dødelig.Andre bivirkninger av økt koffein forbruk er smerter ved vannlatning, øresus, hodepine og agitasjon, ifølge WebMD.

Allergisk reaksjon

Extreme, livstruende allergiske reaksjoner å guarana er registrert, ifølge eMedicine og Drugs. com. Brukerne har opplevd elveblest, hevelse av tungen, hevelse i halsen og pustevansker. Den lepper og ansikt har også vist hevelse. Uregelmessig hjerterytme og brystsmerter har også forekommet.Hvis en alvorlig reaksjon etter å ha tatt guarana, skal brukeren søke øyeblikkelig medisinsk behandling og umiddelbart slutte å ta herbal supplement.

Graviditet Reaksjoner

A små mengder guarana mens gravid eller ammer ikke kan være skadelig, men rådføre deg med legen din før du bruker herbal supplement. I større doser guarana kan føre til en negativ reaksjon som for eksempel økt risiko spontanabort eller mulige negative bivirkninger for fosteret eller barnet.

Diabetes Risiko

Brukere av guarana som også er diabetiker kan lide komplisert blodsukker kontroll. Den koffein i guarana kan effekten hvordan en persons kropp utnytter blodsukker.lider av lavt blodsukker som har type I diabetes viser ofte mer intense symptomer ved bruk av guarana. Dette kan komplisere brukerens evne til tilstrekkelig forstå deres symptomer og effektivt behandle diabetes.Alle som lider av diabetes bør konsultere legen sin om den mulige risikoen ved guarana før du tar supplement.

Grønn stær

Brukere av guarana som lider av glaukom bør være oppmerksom på at forhøyet koffein i tillegg kan øke trykket i øynene. Den økte trykket begynner i den lidende øyne så lite som 30 minutter etter at guarana.

Calcium Tap Risiko

Den koffein i guarana øker risikoen for osteoporose ved å skylle ut kalsium i kroppen. Den kalsium tapet kunne svekke bein av osteoporose lider videre, ifølge WebMD. Post menopausal kvinner eller alle som lider av en grad av osteoporose bør konsultere legen sin om den økte risikoen for kalsium tap ved bruk av guarana.


Previous:mat høyt i niacinamide Next:induksjon matvarer på Atkins

Relaterte artikler


 • tips til å gå ned i vekt for en 14 år gammel
 • kosthold og aldring
 • hva er flere karbohydrater du spiser?
 • syv-dagers avrusning kosthold
 • seks matvaregrupper og riktige mengder
 • redusere kolesterolet ved naturlige midler
 • den beste fitness mat
 • liste over matvarer som fart på stoffskiftet
 • no-carb matvarer listen
 • Fordelene med en elliptisk crosstrainer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com