online diett ressurser

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-22
Slanking innsats kan være vanskelig å opprettholde,. Målene vi satte kan bli overveldende når de involverer store endringer i livsstil. En virtuell verden av ressurser for noen vekttap diett er tilgjengelig for å gi støtte, ansvarlighet, kalori informasjon og eksempler måltid planer for ulike nivåer av kalori begrensning.

SparkPeople. com

Den gratis støttende online vekttap og fitness målsetting samfunnet SparkPeople. com lar enkeltpersoner til å dele kamper, triumfer og vekttap mål med andre medlemmer. Mens login siden gir lenker til oppskrifter til side kosthold og fitness relaterte blogger, linker til Spark nettsteder for tenåringer og barn gjør området verdifullt for en rekke aldersgrupper.Siden er drevet av små grupper av enkeltpersoner som gir ansvarlighet til hverandre via et privat forum styre for gruppen medlemmer å spille inn sin daglige inntak, mål, fremdrift og tanker . Sider dedikert til en rekke diett-relaterte tilstander som høyt kolesterol, GERD, søvnløshet og høyt blodtrykk svare på vanlige spørsmål om hver mens oppslagstavler bemannet med dietitians og personlige trenere er tilgjengelig gjennom nettstedet til adressen andre bekymringer. Kort fitness videoer demonstrere stretching og toning øvelser, med videoklipp for boot camp og yoga entusiaster å starte opp.

CalorieKing. com

Å vite hva som er i den favoritt mysterium sandwich og andre favoritt mat kan være nøkkelen til å bli kvitt opprørske pounds. Calorie King tilbyr en søkbar database med kalori informasjon etter hurtigmat og bekvemmelighet mat samtidig som en 7-dagers gratis prøveversjon for sine andre tjenester: en mat-og treningsdagbok, nyttige og praktiske slanking tips, motivasjon og et fellesskap av andre medlemmer. Calorie King's programvare, som tilbys både som en 7-dagers gratis prøveversjon og for kjøp, tilbyr en database av kalori teller over 50. 000 matvarer sammen med en interaktiv matdagbok, en personlig mål setter, utskrivbar grafer for vekttap fremgang og en personlig kalori kalkulator. En online Calorie King butikk tilbyr et sted å handle for diverse programvare, skalaer, skrittellere, kalori teller bøker og blodtrykket skjermer.

ChangingShape. com

For de dager da det ikke er tid til å planlegge måltider, i endring Shape nettstedet er tilgjengelig for å bistå med måltid planer. For hvert nivå av kalori begrensning, er det en daglig meny for å guide dine valg for et hyggelig måltid plan som oppfyller dine kosttilskudd mål. Bryte ned hvert menyelement for å vise karbohydrater, protein, kalorier, fett og, forhåndsutformede måltider unngå for mye fett, kalorier og sukker for feel-good redusert stress slanking.

Diet-i. com

Bruke en prøvd-og-sann diett plan kan være svaret på å kaste de ekstra pounds. The Diet Informasjon nettstedet gir en oversikt over 80 av de ledende diett planer. Fra den enkle Peanut Butter kosthold, noe som tyder slankere tilsett 2 ss. av peanøttsmør en dag for å øke tilfredshet, til klassiske planer som Pritkin prinsipp, som touts fordelene med en lav-fett diett rik med bønner, belgfrukter, frukt og grønnsaker i et forsøk på å bli full, oppsummerer Diet Informasjon fordelene og resultater av hver plan. Den "Fad status" av noen forslag kan diskvalifisere dem for noen slankere ute etter langvarig vekttap, men kan være nok til å jage bort de pesky siste pounds for noen, eller å hoppe starte velkommen vekttap for andre.


Previous:hva er daglige mat krav til barn? Next:tips for et balansert kosthold

Relaterte artikler


 • valnøttolje helsefordeler
 • flytende diett mat forslag
 • energi kosttilskudd for kvinner
 • USDA mat pyramide for barn
 • energi kosttilskudd for barn
 • den beste vitamin supplement merkevarer
 • ulemper med å bruke sukker erstatter
 • den beste vitaminer for menn
 • symbiotisk kosthold
 • hvordan gjøre hvetespirer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com