muskelstyrke og utholdenhet aktiviteter

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-06
Muscle utholdenhet og muskeltrening går hånd i hånd. . Muskelstyrke er den optimale styrken av muskel under trening, og er ikke bærekraftig gjennom lengre intervaller. Muscle utholdenhet er musklenes evne til å holde bøye for lengre perioder og er bærekraftig. Aktiviteter som utvikler muskelvevet utholdenhet vil til slutt utvikle utholdenhet i muskelen. Begynne å trene hjemme så vel som ved gymsal. Utvikle en vekttrening øvelse diett. Lær hvordan du skal gjøre bruk av vekt maskinene for å styrke biceps, lats, pectorals, abdominal muskler, og quads. Kardiovaskulære øvelser som utnytter musklene, som løping og svømming, kan også legge til rette for muskelvekst.

Push Push Ups

-ups er en muskel utholdenhet øvelse fordi den utnytter kroppsvekt av menneskekroppen og senere hjelper utvikle styrke i kroppen. Utfør sett med 10 push-ups og gradvis øke antallet som du blir komfortabel med dem. Gjør ett sett, deretter hvile musklene for en andre og gjøre det igjen for et ekstra sett. Når du utfører push-ups, sett føttene sammen og armene på skulder bredde hverandre. Fortsett å holde ryggen rett og stadig lavere kroppen. Trykk kroppen vekk fra gulvet og rett opp underarmene. Ikke glem å puste inn på vei ned og puster på vei opp.

Jogging

Mens muskelstyrke sentre i styrke og evne til muskelen for korte perioder, muskel utholdenhet sentre på lang- sikt kvaliteter av muskelvev i stedet. Jogging utvikler utholdenhet i bena og underarmene og gradvis øker muskel utholdenhet. Begynn med korte løyper og gradvis arbeide opp til store avstander som din kroppsbygning blir aklimatisert. Dette utvikler utholdenhet gradvis.

Benkpress

For å kjøre benkpress, trenger du frie vekter eller manualer. Ligge med ansiktet opp på en benk med føttene fast på gulvet. Øynene bør være like under kanten av feltet du vil øke. Hold linjen i vekter og gradvis bringe vekten til toppen av overkroppen mens du holder håndleddene rette. Utfør dette kontrollert bevegelse for å fullføre et sett med 12 reps. Denne typen løfte trening hjelper bedre torso og skulder muskler.

Svømming

Svømming er faktisk en komplett øvelse som gjør bruk av motstanden i vannet for å utvikle muskler. Vannets motstand er små, som igjen gjør det egnet for muskel utholdenhet i stedet for å bygge muskelmasse. Svømming for en halv time til en time per dag vil bidra til å øke muskel styrke og utholdenhet. Endre svømming teknikker for ideelle resultater.


Previous:hvordan å bygge muskler i en kvinnelig Next:bivirkninger av omega-3 fiskeolje caps

Relaterte artikler


 • hvordan du flat mage naturlig
 • Pyrithione sink bruker
 • dietter for utholdenhet idrettsutøvere
 • gratis online vekttap og treningsprogrammer
 • fordelene av trekull piller
 • mat kilder til linolensyre
 • hvordan å reparere et liv fitness elliptisk
 • Hva er fordelene med hvete gress pulver?
 • de beste måtene å bruke whey protein
 • kilder til protein listen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com