matvaregrupper aktiviteter

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-04
Undervisning sunne spisevaner kan noen ganger være en utfordring, spesielt når du arbeider med små barn. En måte å gjøre å spise mat fra de fire matvaregruppene attraktivt er å få barna begeistret å prøve ulike typer eller matvarer og gjøre dem mat interessant for dem. Ved utvikling av aktiviteter som involverer matvaregrupper, sørg for å vurdere alderen på publikum.

Food Group Spill

Lag en matvaregruppe spill for barn å leke. For eksempel lage utsparinger av ulike matvarer og har barn plassere dem på en mat trekant spillbrettet. Et spill for eldre barn kan omfatte spillkort som krever barna til å skape den beste hånden ved å beholde spesifikke kort som tilsvarer en daglig måling av ernæringsmessige behov. Du kan lage dine egne kort ved å først lage ditt kort i et grafikkprogram og deretter skrive dem ut og laminering hvert kort.

Food Group Play /Puppet Show

Finn eller skrive et skuespill om de fire matvaregruppene. Lag kostymer for barn som et håndverk prosjekt eller be foreldre å hjelpe sine barn å lage et kostyme for stykket. Du kan også tilpasse seg en historie, ved hjelp av tegn som lærer om viktigheten av å spise sunt og hver matvaregruppe sted i en opprettholde en balanse diett. I stedet for å få barn opptre på en scene, lage figurer for et dukketeater -. Kanskje til og med maten selv kunne bli puppet tegn

en spørsmål-og-svar sesjon

Et spørsmål-og-svar sesjon kan bevise effektive i å hjelpe tenåringer få en bedre forståelse av kroppens ernæringsmessige behov. Siden mange tenåringer sliter med vektproblemer, kan denne typen økten gi tenåringer muligheten til å lære hvordan å opprettholde en sunn vekt uten å engasjere seg i risikofylt atferd som kan føre til en spiseforstyrrelse. Spør en ernæringsfysiolog eller annen fagperson for å snakke med klassen din. Etter økten, be elevene lage en gruppe prosjekt som for eksempel en student film om hvorfor spise sunt er viktig.


Previous:hva som anses en lav-fett kosthold? Next:hva slags mat inneholder trans fett?

Relaterte artikler


 • stabler tre fakta
 • guide for FDA merking av matvarer
 • South Beach fase 1 handleliste
 • laktosefri substitutter
 • måltid ideer for idrettsutøvere
 • næringsrik mat for idrettsutøvere
 • levetiden for vitaminer
 • vitaminer er nødvendig for vegetarianere
 • hvordan du kan hjelpe barna merket med ADD / ADHD eller atferdsproblemer
 • semi-vegetarisk kosthold plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com