kosthold kontroll tips

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-27
De fleste alle som noensinne har kjempet en vekt problem vet hvor frustrerende slanking kan være. . Kosten kan gjøre en rekke ting, derimot, som har vist seg å fungere i mange tilfeller og gjøre sine vekttap litt lettere. Fra anerkjenne forskjellene mellom tegn på sult og tørst og identifisere matvaner, kan noen enkle tips hjelpe deg å vinne kampen mot vekten.

Spise oftere

Som urimelig som det kan virke, en av de mest vellykkede måter å gå ned i vekt er å spise oftere. Ifølge en artikkel av kalorier per time, holdt folk som spiste små, hyppige måltider gjennom dagen i motsetning til to eller tre store måltider om dagen veide mindre og vekten av. Dette skjer fordi når kroppen går for utvidet timer uten et måltid, reduseres stoffskiftet og fett er lagret som et forsvar mot sult. Ved å spise oftere, hjelper drivstoff gis gjennom kalorier for å holde stoffskiftet ladet og fettceller er lettere brent. Små, sunne måltider som inneholder lite fett og karbohydrater og mye protein, som magert kjøtt, egg og bønner, gjøre gode måltid valg i kampen for å miste vekt.

Monitor ditt inntak

Mange dieters også innser ikke hvor mange karbohydrater, kalorier og fett gram de spiser på en daglig basis. Ved å sette en grense på maksimalt antall kalorier, karbohydrater og fett gram tillatt per dag, og deretter holde en journal over hva du spiser, er det mye enklere å administrere del kontroll og vedlikeholde dine mål. Unner deg noen leftover biter av makaroni og ost fra barnets plate kan ikke virke som mye, men hver bit teller. Holde en diett journal holder deg ansvarlig for hva du spiser, noe som kan gi deg mer insentiv til å holde spise i sjakk.

Tørste eller Hunger?

Ofte kan dieters forvirre kroppens signaler for tørste med sult. Neste gang du tenker føler deg litt sulten, drikk minst 8 gram vann eller din favoritt sukker-fri flavored vann i motsetning til en matbit og deretter vente i minst 15 minutter. Hvis sultfølelse er fortsatt til stede eller har forverret, er kroppen din signaliserer behovet for drivstoff, og en liten, høy protein snack, for eksempel peanøttsmør spredt på hele hvete brød eller ost og kjeks skal gjøre utslaget. Nøkkelen er å sørge for at du ikke er feiltolking kroppens signaler og antar at du trenger å fylle drivstoff.


Previous:LDL forårsaker Next:kan du miste vekt fra å gi opp kaffen?

Relaterte artikler


 • deler av kroppen som gjør hvite blodlegemer
 • fettfattig diett mat liste
 • mirakuløse kosthold
 • informasjon om en salicylate sensitive kosthold
 • halloween kosthold tips
 • hva er den beste vekttap program for tenåringer?
 • hva slags mat inneholder trans fett?
 • liste over matvarer og grønnsaker som inneholder jern
 • de beste måtene å spise for å gå ned i vekt
 • hvordan du beregner RDA
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com