kola nut bruker

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-12
Den kola nut opprinnelse i Vest-og Sentral-Afrika og ble spredt gjennom slavehandel. Det er et tre-båret frukter som vokser på 125 arter av trær, tre av disse har evnen til å stimulere nervesystemet når svelget, ifølge Healthline. Disse går under latinske navnene Cola vera, acuminata og nitida. Kola nut er en ingrediens i en av Nord America's-hvis ikke den world's-mest populære brus. I 1886 tok Atlanta apotek John Stith Pemberton utdrag av Kola mutteren og kokain og kombinert dem i en sukkerlake som skulle bli Coca-Cola. I dag gjenstår bare kola nut ingrediens. Ifølge The Wise Gardener, er Kola nut aktet, som er grønn te og sjokolade, for sin relativt trygt stimulerende og euforiske effekter og utvalget av lovlige medisinsk bruk.

Generelt Indikasjoner

Kola mutteren er høy i koffein. Når sentralstimulerende midler er indisert for medisinske formål, er det Kola mutteren vurdert som et godt valg på grunn av sin tendens til å bli nonaddictive. Avhengighet kan være et problem med enkelte andre midler, i henhold til «Journal of American Medical Association. "Ifølge Healthline, dens et effektivt vanndrivende i tilfeller av væskeretensjon som kan oppstå i nyresykdommer og betennelse i ledd eller muskler.

Respiratory Indikasjoner

Fordi Kola mutteren har en svært bred effekt på kroppens autonome prosesser , fører det til svært synlig økning i blodtrykk, temperatur og hastighet på respirasjon, eller puste. Kola nut påvirkning er ofte følt opptil seks timer etter inntak. Healthline indikerer at Kola mutteren har vist seg nyttig i behandling av astma. Det har også vært utplassert i tilfeller av kikhoste. Ikke bare mutteren bidra til å åpne blodkarene, lindre smerten av hodepine, men det fungerer som en bronkodilatator, hjelper bronkial luftveiene til å utvide. Den "Journal of American Medical Association" siterer en 1999 studie med tittelen "The Therapeutics av Kola," der barndommen astmaanfall ble vist å bli kuttet kort med bruk av mutteren, og sykdomsforløpet generelt viste bedring.

Gastrointestinale og andre indikasjoner

ta del kolanøtter i Afrika er mye som å sitte ned til en kopp kaffe med venner i den vestlige verden, ifølge Healthline. De nøtter er nytes som en stimulerende i en sosial setting, men de er også angitt som et nyttig hjelpemiddel fordøyelsessystem. Den koffein i mutteren stimulerer produksjonen av mage juice, og mutter har vist seg å forbedre smaken av mat. På den annen side, kan Kola mutteren tjene til fuktig ned en persons appetitt på samme måte som en kopp kaffe gjør. Den tørkede mutteren kan males til et pulver og tatt i doser på ikke mer enn 2 til 6 g per dag, sier Healthline. Det finnes også flytende ekstrakt og skjær formuleringer.Kola mutteren er effektiv mot spenningshodepine, men også har vist seg nyttig mot mor til alle hodepine, migrene. Dette er fordi koffein i mutteren utvider blodkarene i hodebunnen, åpne opp gangene og redusere smerte. Dessuten vil Kola mutteren, når den brukes i form av et lim, hastighet helbredelse av kutt og skraper.


Previous:den beste fylling lav cal matvarer Next:matvarer med lav glykemisk nivå

Relaterte artikler


 • sødme guide til mandarin
 • USDA diettbehov
 • årsaker til for mye kalium
 • tips for magen fett tap
 • mat høyt i umettet fett
 • mat som gjør at blodårene fleksible og elastiske
 • hvordan å behandle AD / HD med kosthold
 • hvordan brenne maksimal fett
 • hva er autolyserte gjærekstrakt?
 • den sanne hemmeligheten til en flat mage
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com