informasjon om detox mat diett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-01
De fleste detox dietter siste fra fem til syv dager. I tillegg til å begrense matinntaket, og forbruker en rekke kosttilskudd, kan detox dietter også omfatte et regime for rensing av tarmen og tykktarmen ved bruk av over-the-counter medisiner

funksjoner

De fleste detox dietter krever at du eliminere alle kjøtt-og meieriprodukter. Dette inkluderer egg og fisk, skalldyr, ost, smør og fett. Detox dietter ringe også for eliminering av alle søtstoffer, inkludert sukker, sirup og kunstige søtstoffer. Alkohol, koffein og tobakk er også eliminert hele detox perioden.

Funksjon

Under en detox diett, er mat som rå frukt og grønnsaker, frø, nøtter og belgfrukter oppmuntret. Koffeinfri te og detox buljonger laget av kokte grønnsaker er også fortært. Grove kornvarer, for eksempel brun eller vill ris, havregryn og bokhvete spises gjennom hele dietten. Denne strenge regimet dramatisk reduserer mengden kalorier en person forbruker på en dag. Det tillegg på 6 til 8 åtte unse glass vann hver dag bidrar til å undertrykke appetitt.

Anbefalinger

I tillegg til kostanbefalinger, detox dietter ofte foreslår en økning i lett trening. Yoga og tøyningsøvelser anbefales gjennom hele dietten. Kosttilskudd er ofte brukt som en del av en detox diett plan. I tillegg til multivitamin tilskudd, løvetann rot eller whey protein er ofte forbrukes under en detox diett. Kolon og tarm rensing rutiner kan bestå av klyster eller doser av bentonitt leire.

Expert Insight

Ifølge University of Southern California, premisset bak detox dietter er i strid med vitenskapelig konsensus og medisinske bevis. Roger Clemens, Dr. PH, professor i farmakologi og farmasøytiske fag ved USC School of Pharmacy, sier "Mennesker har blitt begavet med ekstraordinære systemer for å fjerne avfall og regulere kroppens kjemi. " Han sier videre at mens mange mennesker har blitt overtalt til å tro at detox dietter er bra for dem, er sannheten at de kan være svært skadelig for helsen.


Previous:hvordan å starte en flytende diett Next:farene ved alkoholbruk

Relaterte artikler


 • hva er gode måter å få i vekt?
 • hva slags mat kan du spise på den ungen kosthold?
 • hva er farene ved protein drinker?
 • urter for å stoppe sukker cravings
 • naturlige kilder til vitamin D3
 • sødme guide til mandarin
 • kalori kravet for løpere
 • hverdagslige tips for å miste vekt
 • som fet mat bør du ikke spise?
 • USDA diettbehov
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com