hvordan du kan trene hjernen din til å tenke som en tynn person

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-07
Tynne folk tenker annerledes enn de som sliter med vekten sin. Dr. Judith Beck kosthold bruker en kognitiv psykologi tilnærming til vekttap for å undervise de som sliter med vekten hvordan du tenke som en tynn person, slik at de er i stand til å gå ned i vekt ved å endre sin tenkning og atferd. Ifølge mine oppskrifter, som intervjuet Dr. Beck, fungerer kognitiv tilnærming, fordi den fokuserer på å tenke og dietten plan kan endre til en livsstil. Komme i gang må du endre din tenkning om å spise og sult.
1

Lær når kroppen er sulten. Forvirrende ønsket om å spise med ekte sult er en del av problemet med å miste vekt. En tynn person kan fortelle forskjellen mellom sult og et ønske om å spise uten sult, fordi de kan gå i flere timer uten mat før de spiser et annet måltid. Tynne mennesker sjelden snack en time før et måltid på grunn av sult når de vet et måltid kommer. Dette vane å ikke spise av måltider gjør det lettere for dem å identifisere når de er sultne, og når de ønsker å spise på grunn av å spise. Dette betyr at det er lettere å unngå fristelsen.
To.
Unngå bolig på mat. Tynne folk ikke dvele ved maten fordi de vet de vil spise når neste måltid kommer rundt eller når de får rundt å spise. Ifølge MSNBC, vil tynne folk legger opp med sult når det er upraktisk å spise.
Tre.
Endre planlegger under et måltid. Ifølge MSNBC, ikke tynne folk ikke føler seg tvunget til å overspise under et måltid, og de rutinemessig slutte å spise når de føler moderat full. Det er ingen tanker om mulige hunger senere, spise mer fordi et måltid smaker godt eller andre tanker tvingende dem til å spise mer. Under et måltid, har de ikke tenker på neste måltid, eller at de må rengjøre plate. Endre tenkning under et måltid for å unngå overspising.
Fire.
Vær oppmerksom på hva du spiser. Tynne folk merke til når de overspise og ende opp med å spise mindre ved neste måltid som resultat. De merker mengden kalorier eller hva de spiser og endre neste måltid eller kutte ut neste matbit uten å tenke på det. De føler ikke komfortabel når de overspise. Overspising er enkelt når du ser på TV eller etterbehandling opp iskrem, men begrunner eller ignorere maten ender opp å legge opp i kalorier spist. Vær oppmerksom på hva slags mat du spiser og hvor mye, og justere resten av dagen kosthold å kutte ut noen ekstra kalorier andre steder.
Fem.
Unngå å spise mat for komfort. Emosjonell spise, eller spise når opprørt, lei eller på annen måte følelsesmessig opprørt, er et av de største problemene med overspising. Ifølge MSNBC, tynne folk ofte mister appetitten når følelsesmessig opprørt, eller oppmerksomheten bort fra følelser på måter som unngår mat. Når du finner deg selv overspising på grunn av stress, kjedsomhet eller følelser, oppmerksomheten bort fra følelser. Les en god bok eller tilbringe tid på avslapping teknikker.


Previous:hva slags mat har glutation? Next:Tanita skala retninger

Relaterte artikler


 • super rask diett tips
 • hvordan å oppløse resveratrol pulver
 • hvordan å oppløse fettcellene
 • hva er spirulina
 • tips på å forbedre fitness nivåer
 • er vekt watcher månedlige passere en kombinasjon av elektroniske verktøy og møter?
 • cambridge kosthold tips
 • free fettforbrenning diett plan
 • liste av essensielle fettsyrer
 • hvordan å starte en flytende diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com