hvordan å starte en flytende diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-01
En flytende diett, også kjent som en rens, er en kortsiktig diett plan ment å hjelpe kroppen avgifte og kaste overskytende avfall for å fremme en sunnere fordøyelseskanal system. Folk bruker også flytende dietter for å miste vekt. Noen flytende dietter bare tillate væsker som juice eller vibrering, mens andre er avhengige av væske for å erstatte frokost og lunsj, men tillater en fornuftig, balansert middag. I noen tilfeller må du kanskje å opprettholde en kortsiktig flytende diett av medisinske årsaker, slik som før operasjonen, eller hvis du lider av gastrointestinale plager.

Du trenger:
Tillatelse fra legen din
. Meny plan.
Juice eller riste oppskrifter.

Snakk med legen


en.
Snakk med legen din eller legen om din diett plan. Ikke alle kan gå på flytende dietter trygt: Noen dietter innebære svært lav kalori mengder som kan forårsake underernæring. Mangler essensielle næringsstoffer kan føre til bivirkninger som tretthet, svimmelhet, håravfall, gallestein, kulde intoleranse, elektrolyttforstyrrelser og skader på hjertet.
To.
Rådfør deg med en registrert kostholdsekspert etter at legen gir deg tillatelse til å starte en flytende diett. Hun kan hjelpe deg å starte en diett av vitaminer og kosttilskudd, slik at du ikke frata kroppen av essensielle næringsstoffer. I tillegg, mest likvide dietter er midlertidige-som varer fra tre dager til to uker-så du bør kanskje veiledning for å hindre igjen i vekt når du begynne å konsumere solid mat regelmessig igjen
3
Arkiv skap med rikelig med væske, enten du har tenkt å konsumere en bestemt diett drink eller lage din egen vibrering eller smoothies med frukt og grønnsaker. Kvitt skap av matvarer som kan friste deg til å bortkommen, eller spør din ektefelle eller familiemedlemmer til å skjule dem ut av syne.
fire.
Se for uønskede bivirkninger mens på kostholdet ditt, slik som dehydrering, uregelmessig puls, feber, svakhet eller svimmelhet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ring legen din umiddelbart for å diskutere alternativer.


Previous:rosa grapefrukt fordeler Next:informasjon om detox mat diett

Relaterte artikler


 • lavt kalori måltider for barn
 • hvordan du kan øke metabolismen og være på vakt
 • hvilke matvarer redusere appetitten?
 • kjendis kosthold tips
 • tre-dagers rullebanen kosthold
 • Slik basisk mat og pH-verdier
 • hvordan å starte en flytende diett
 • raskeste og enkleste måten å miste magen fett
 • online diett ressurser
 • Hvordan kan jeg gå ned i vekt over knærne?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com