hvordan å sparke starte en diett med suppe

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-14
Slanking kan være en krevende, vanskelig oppgave. På tross av tidsbruk som trengs for en diett og mosjon regime, kan utenforliggende påvirkninger som familie, venner og sosiale forpliktelser utilsiktet sabotere beste dietten intensjoner. Men å legge suppe til ditt daglige kosthold kan hjelpe deg kaste pounds med minimale endringer i livsstil. Kroppens naturlige sensorer ikke registrerer hvor mange kalorier en person nettopp har spist, ifølge en studie utført av Barbara J. Rolls og Elizabeth A. Bell av Pennsylvania State University. Siden suppe er vann-basert, fylle opp på den for å sparke starte kosthold

Du trenger:.
Meal plan
. Bowl.
Spoon.
Suppe.


en.
Ta målinger og veie deg før du begynner på diett. Opptak denne kan du spore fremgang og holde deg motivert. I din "før" posten, skriver du vekten. Omfatter også målinger av din byste, midje, hofter og individuelle lår, legger og armer.
To.
Design en suppe-intense måltid plan som passer dine behov og livsstil. I måltidet plan, forplikte fire til seks små måltider om dagen, og holde det enkelt. Fokus på kortsiktige mål for å unngå motløshet og brakklegging i kosten tidlige stadier. Inkluderer tre porsjoner med suppe i din daglige diett: en til lunsj, en for en mid-til sen-ettermiddagen matbit og en på middag etter mydietbuddy. com
3
Kjøp alle. . elementene du trenger for en uke i en dagligvare tur, og fylle opp med suppe. Dette vil bidra til å forhindre anspore-of-the øyeblikket innkjøp av matvarer fra mange dagligvarebutikker stopper hele uken. Kålsuppe har lenge holdt an som hersker over suppen slanking, men med selskaper som Progresso og Campbell's tilbyr lavere kaloriinnhold og lavere-natrium supper, utforske forskjellige smaker. Innkjøp hovedsakelig bønne-baserte supper inneholder 5 g protein eller mer pr porsjon. Hopp kremen supper, og mål for supper som inneholder færre enn 600 mg natrium per porsjon, sier goodhousekeeping. com.
Fire.
Forbered matvalg kvelden før du begynner på diett. Riktig planlegging hindrer dårlig mat valg. Vit hva du skal spise, og begynne din diett neste morgen med en sunn kalorifattig frokost. Spis en mid-morgen snack. Til lunsj, første konsumerer suppe etterfulgt av en sandwich og frukt. Midten til sent på ettermiddagen, spiser en bolle med suppe som snacks. Til middag, første spise suppe før du går videre til et lett måltid. Bruk en skje i stedet for å drikke eller slurping din suppe. Dette elongates det måltid, slik at kroppen å registrere maten og begynner å føle deg mett, sier Livestrong. com.

Kvinner som starter sin måltidene med suppe spise omtrent 100 færre kalorier i løpet av et måltid enn de som ikke, ifølge Rolls 'og Bell's studie. Hvis du spiser ute, se opp restaurantens meny og velger en suppe og hovedrett på forhånd for å unngå impuls beslutninger.
fem.
Legg trening til suppe-start kosthold. Hvis du ikke har tid til å gå på treningsstudio regelmessig, gjøre små endringer i hverdagen for å øke fremdriften. Ta "hopping jack" pauser på jobben i stedet for røyk pauser, selv om du ikke røyker. Begynne eller avslutte dagen med korte trening. Parker bilen lenger fra destinasjonene, slik at du må gå lenger.
6.
Gjennomgå begynner målinger etter en uke av suppe-tilført kosthold. Vei deg, og re-måle samme kroppsdeler du gjorde sju dager siden. Ta målinger på samme sted på kroppen for å oppnå nøyaktige resultater. Uten factoring i trening, og legger til suppen alene bør resultere i en en-til to-kilos vekttap per uke for en kvinne å spise ca 1200 kalorier, sier mydietbuddy. com. Mengden og intensiteten av treningsøktene faktorer i ligningen, som resulterer i større vekttap.

Tips og advarsler


 • Lag suppe hjemme fra bunnen av for å spare penger. Bruk ferske produkter, og begrense bruken av stivelse og natrium fordi natrium fremmer vann oppbevaring. Fordampet skummet melk er en ideell erstatning i oppskrifter når du er ute krem supper.
 • Les suppe etikettene nøye for å sikre at du er forbruker alt du trenger til ditt daglige mat plan. Unngå krem supper fordi de vanligvis gir lite næring og mye fett og karbohydrater.


 • Previous:effektene av fysisk inaktivitet Next:teenage kosthold

  Relaterte artikler


 • er vekt watcher månedlige passere en kombinasjon av elektroniske verktøy og møter?
 • naturlige fett fjerning matvarer
 • hjemmelagde skjønnhet tips for å lage en flat mage
 • muskel bygging mat for kvinner
 • Twinlab rippet drivstoff informasjon
 • hvordan å gjære kokosolje
 • hva som anses en lav-fett kosthold?
 • hvordan du beregner daglige kaloribehov
 • hva kan du spise på Atkins?
 • anti-inflammatorisk mat liste
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com