hvordan å oppløse fettcellene

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-10
Løse opp fett celler naturlig i ditt eget hjem eller å ha det gjort av en lege er to mulige vekt-tap alternativer til trening, slanking og kirurgi. En ny medisinsk prosedyre kalt "lipodissolve" eller "mesotherapy" innebærer injisere en blanding av ingredienser til fett, noe som åpner for oppløsning av fettcellene på injeksjonsstedet. Andre helse-omsorg talsmenn anbefale å prøve å løse opp fett eller brenne fett naturlig ved å drikke saft og spise blandinger av frisk frukt og grønnsaker. Ved å lære om hvordan disse to metodene fungerer, kan du bestemme selv hvilken metode du foretrekker.

Du trenger:
Selleri
. Gulrøtter.
Asparges.
Rødbeter.
Kål.
Rosenkål.
Pepperrot.
Hvitløk.
Agurk.
Løk.
Reddiker.
Eple cider eddik.
Tomater.
Sitroner.
Grønnsaker /frukt juicer.

Oppløsning Fat Cells Naturligvis


en.
Skaffe alle frukter og grønnsaker som er nevnt nedenfor i listen over "Things Du 'll Trenger "på din lokale matbutikk.
to.
Velg en blanding av ingredienser for å lage en juice blanding.
tre.
Vask alle frukter og grønnsaker med vann før juicing for å fjerne eventuelle gjenværende rester av plantevernmidler. Dette trinnet kan utelates dersom produsere ble vokst organisk.
Fire.
Juice alle de valgte produsere i juicer din. Store noen leftover frukt juice i kjøleskapet, men kast etter tre dager hvis du ikke har brukt det meste av da.
Fem.
Innlemme produserer du ikke brukte til pressing inn din diett. Foruten de naturlige fettet cellen oppløsning ingredienser, vil fiber hjelp tilfredsstille sult også. Med tiden kan du se fett reduksjon.

Mesotherapy


en.
Se inn mesotherapy hvis naturlige valget å oppløse fett celler ikke fungerer.

2.
Rådfør deg med en lege som formulering av mesotherapy er best for deg. Mesotherapy er egentlig en blanding av forskjellige ingredienser som er injisert i områder av kroppen der du ønsker å løse opp fett celler. På "yourplasticsurgeryguide. com, står det at« kjemiske cocktail vanligvis omfatter phosphatidylcholine /deoxycholate (PC /DC), multivitaminer, alfa lipid syre, enzymer og planteekstrakter. Noen leger kan også legge til ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, antibiotika og hormoner i miksen. "
Tre.
Forskning ingrediensene i cocktail legen er å foreslå. Mange ingredienser som brukes i mesotherapy cocktailer er ikke anbefalt til bruk av Food and Drug Administration (FDA).
fire.
Velg et område av kroppen din der du ønsker å redusere fett for mesotherapy injeksjon hvis du har besluttet å gå gjennom med prosedyren.

Tips og advarsler


 • Prøv å spise ingrediensene oppført for naturlig juice blandingen først. De er fulle av fiber, som hjelper tilfredsstille sult mens forebygge vektøkning.
 • Mesotherapy bør brukes til å klippe av fettet som er igjen etter slanking eller et vekttap regime. Det bør ikke bli vurdert for generell vekttap.
 • Lipo oppløses eller, "mesotherapy," kan ha farlige bivirkninger, avhengig av nøyaktige blanding av ingredienser i skuddet. Rådfør deg med lege før du starter noen vekttap diett.


 • Previous:hva slags mat er bra for å bygge muskler? Next:hva frukt og grønnsaker inneholder pektin?

  Relaterte artikler


 • energi kosttilskudd for barn
 • hvor å miste vekt raskt og forbedre din helse
 • mat som inneholder animalsk fett
 • mat som øker fettforbrenning
 • måltid plan for overvektige barn
 • Slik detox fra kaffe
 • mindre enn 400-calorie måltid ideer
 • mat og ADHD
 • burde jeg ta et vitamin daglig?
 • Hva er fordelene med en vann kosthold?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com