hvordan å leve for å være 120

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-17
Mens det er nok sant at kvaliteten på et liv teller mer enn lengden, det er ingen skade i å gjøre det litt lengre også, spesielt hvis det er en kvalitet liv. Grunnen til at folk uendelige søke etter de "hemmelige" for lang levetid er fordi det er ingen hemmelighet: Et langt og sunt liv er avhengig av å utvikle sunne kosthold og vaner. Rare, komplisert, og dyre teknikker for "lang levetid utvidelse" er oftere enn ikke en svindel

Spis sunn mat

.
en.
Base kosthold på lokale ferske frukt og grønnsaker og begrense inntaket av rødt kjøtt og annen fet mat.
to.
Unngå bearbeidet mat, fast food, og alt inneholder store mengder konserveringsmidler, hydrogenerte vegetabilske oljer, og fett.
tre.
Ikke overspise. Den kosten faktor som har vist den sterkeste korrelasjon med lang levetid er kalori begrensning. Begrense mengden mat som du tar i, så lenge det gjøres intelligent og ikke overflødig, hjelper kroppen til å opprettholde sin styrke og vitalitet godt inn i høy alder.

Øvelse


en.
"Bruk det eller mist det" er et slagord som bør være sentrale for alle som er interessert i å leve et langt liv. Kroppene våre har utviklet seg til å holde seg frisk gjennom å engasjere seg i hyppige trening, og når vi unnlater å gjøre dette, begynner de å bli dårligere mye raskere.
To.
Ta en joggetur, rask gange, eller sykkeltur i minst 30 minutter hver dag. Skift din fritid vaner fra apatisk aktiviteter som ser på filmer eller TV for å gå ute og bevege seg rundt. Øvelse trenger ikke å være intense eller utrolig slitsomt å være fysisk gunstig.
tre.
Bli med i en gruppe for å holde deg motivert til å fortsette treningen. Noe så enkelt som å bli med noen venner for en spasertur tre eller fire ganger i uken kan holde kroppen i bedre form.

Unngå Stress


en.
Høye nivåer av stress føre til at kroppen til å tro at det blir angrepet, og holde den i en tilstand av stress varsel som er svært skadelig. Unngå karriere, venner, og situasjoner som forårsaker enten akutt eller kronisk nivåer av skadelige stress.
To.
Dyrk aktiviteter og praksis som gjør deg bedre i stand til å gi slipp på bekymringer og å leve i øyeblikket. Yoga, meditasjon, og andre former for personlig vekst er populære metoder for å oppnå høyere nivåer av selverkjennelse og indre ro.
Tre.
Ikke bekymre deg for å leve å være 120. Besatt lang levetid kan virke mot sin hensikt til selve målet som du stress om. Nyt hver eneste dag av livet ditt, og akseptere det faktum at før eller senere vil det ende.


Previous:super hjerte mat Next:ti år tynnere kosthold

Relaterte artikler


 • hva er farene av palmeolje i mat?
 • teenage kosthold
 • hva er spirulina
 • Listen over mat å spise for å få vekt
 • eksempler på en isocaloric kosthold
 • hvordan gjøre høyt protein pulver
 • det beste kostholdet kildene til glukose
 • hvordan overgangen til en rå diett etter master rens
 • den beste vegansk kosttilskudd
 • Hva er fordelene med soya olje?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com