hvordan å gjære kokosolje

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-30
Fermentering er omdannelsen av karbohydrater til alkoholer og karbondioksid under anaerobe forhold. Gjæringsprosessen er det som gjør druer til vin. Gjæret kokos olje er bra for hjemmebruk bare om det vil bli brukt en gang. Lagringstiden er fra to uker til to måneder. Lagringstiden viser til hvor lenge et produkt kan bo på sokkelen før du kaster den. Gjæret olje vil harskne etter kort tid på grunn av det høye vanninnholdet i olje
en.
Fjern kokosmelk fra kokos. Åpne kokos av piercing øynene av kokos med en skarp kniv. På toppen av kokos finner du tre innrykk er som synes å se ut som øynene. Ta kniven og stikk hull hver av disse øynene. Tømme vann i et glass. Dette vannet er ikke melken.
To.
Plasser kokos i en plastpose. Matbutikk Posene er ideelle for denne prosessen. Pakk kokos sikkert i posen og legg den i en annen plastpose. Ta posen og svinge det mot kanten av et konkret skritt eller ta posen og hold den over hodet å smelle på bakken under deg. Dette gjøres best utenfor eller på en konkret underlag for eksempel en garasje eller kjeller.
Tre.
Fjern kokos brikker fra posen. Kjøttet (det hvite kokos) er hva du trenger å gjøre kokosmelk. Sett inn en kniv mellom skallet og kjøttet og gir kniven en vri for å fjerne kjøttet. Skyll å sikre at du fjerner alle skallet.
Fire.
Legg kjøttet i en blender og tilsett varmt vann. Legg akkurat nok til å dekke kjøttet i blender, ca ¼ kopp. Blend kjøttet til det er fint revet. Ta en bolle og dekk den med cheesecloth. Væsken som går gjennom ost klut er din melk. Kast alle gjenværende faste stoffer på toppen av cheesecloth.
Fem.
La kokosolje til å sitte i 20 til 36 timer i en åpen krukke å la gjæringsprosess å skille oljen. Den gjæring prosessen blir oljen surt. Den kokos olje er funnet i de to øverste lagene av glasset. Kjøle etter to dager. Dette vil la oljen og ostemasse hardner.
6.
Ta glasset ut av kjøleskapet og avløp eventuelle gjenværende vann. Etter at kokosolje blir solid i kjøleskapet vil det være litt vann igjen. I en liten kjele, hell oljen ostemassen og varme på lav-medium varme i 12 timer.
7.
Fjern fra varmen og la avkjøles. Du vil kunne se olje og kokos faste stoffer, skille oljen fra de faste stoffene. Dekk munningen av glasset med cheesecloth og hell blandingen i glasset. La blandingen til å renne i noen timer før du fjerner cheesecloth. En kokos gir 03:57 spiseskjeer virgin kokos olje.


Previous:mat høyt i ellaginsyre Next:ulempene av forbruket av vann

Relaterte artikler


 • fettforbrenning råd
 • Hvordan spiser jeg gjøre high-sure matvarer?
 • hvor å miste vekt raskt og forbedre din helse
 • sprø måter å gå ned i vekt
 • typer protein pulver
 • kilder til protein listen
 • Hva er Himalaya salt godt for?
 • lav glykemisk mat planer for menn
 • tips for et balansert kosthold
 • kalori krav for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com