gode diett planer som hjelper deg å miste vekt raskt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-15
Slanking er aldri enkelt, men å miste vekt raskt og se raske resultater kan være motiverende, never mind nødvendig, dersom hurtig vekttap er målet ditt. Sjekk med legen din før du tar fatt på en varig vekttap plan for å være sikker på at du ikke er i faresonen for anemi eller diabetes. Den psykologiske og praktiske utfordringer med slanking kan også lindres ved å sette kortsiktige mål som er rimelig å garner suksess.

No S Diet

For de som misliker rådgivning lister over forbudte matvarer eller se opp kalori teller, No S Diet er fantastisk grei. Kaller seg "Hvorfor fikk jeg ikke tenke på det Diet", på sin hjemmeside, roser diett selv på enkelhet og sunn fornuft. Bare nok, består dietten av tre, enkle å huske grunnleggende regler, som alle begynner med bokstaven "S": ingen småspising, ingen søtsaker og ikke sekunder. Unntaket er dager som begynner med "S", som betyr noen sklir er tillatt på helgene.

Kål suppe Diet

En flerårig favoritt, det kål suppe Diet tilbyr raske vekttap mens de spiser suppe proppfulle av sunne grønnsaker og lite kalorier og fett. Spis kål suppe, så mye som ønsket, for en uke for å kick-starte vekttap. Selv om ikke designet for å være en langsiktig kosthold, er det kål suppe Diet rost for sin kortsiktige effekten, som er ment å lede dieter inn lengre sikt vedlikehold på en mer variert kosthold, men likevel gir boost av rask suksess .

Good Housekeeping's Seven-Day Smart Diet Plan

Hvis du kan begå i en solid uke, tilbyr Good Housekeeping en utvalgte diett plan som søker å forbedre den generelle helsen ved å be deg forplikte seg til å drikke masse vann, få nok søvn, å opprettholde et treningsprogram, samt holde seg til en 1200-kalori-per-dagers plan. Bestemte matvarer tilbys til frokost, lunsj og middag hver dag, med noen erstatninger tillatt. Planen kan gjentas i inntil fire uker for å nå flere vekttap mål. Balansering spise og tildele porsjonskontroll til hver bit er fokus for denne dietten, som lover kortsiktig vekttap med mer langsiktig vedlikehold ved å justere del størrelse på en kontinuerlig basis.


Previous:sødme guide til mandarin Next:hvordan å få bryst fett

Relaterte artikler


 • essensielle mineraler liste
 • hva slags mat inneholder hydrogenerte oljer?
 • belønning ideer for kosthold og trening
 • Listen over mat som inneholder jod
 • viktigste mat kilder til vanadium
 • dr.
 • Listen over sunn mat for 13 åringer
 • matvarer for å unngå med en gjær intoleranse
 • liste over vitaminer
 • matvarer som kan hjelpe deg å sove
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com