dietter for å miste 50 pounds rask

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-03
Ifølge CBS News, amerikanerne bruker om lag $ 35000000000 på vekttap produkter hvert år, en factoid som går en lang måter mot å forklare hvorfor det er så mange forskjellig pakket og markedsført dietter å velge mellom. Enten du vil miste 5 pounds eller 50, er det et dusin dietter for deg. Spørsmålet er ikke så mye hvis du kan miste 50 pounds fort --- med fokus dedikasjon og disiplin, selvfølgelig kan du --- men om din ide om "fast" er basert på virkeligheten og sunn mat. . Sult fungerer, men det dreper deg til slutt

Medifast

Medifast er en lav-kalori diett som mål å hjelpe deg å miste 2-5 pounds per uke. Den mest populære versjonen av Medifast er "5 1" alternativet som har den dieter erstatte opptil fem måltider daglig med måltid erstatninger og spise et enkelt måltid bygget rundt grønnsaker og magert kjøtt. Du spiser hver 2-3 timer og drikke 64 oz. vann hver dag. Medifast selger 70 ulike prepackaged matvarer for å hjelpe til med måltid erstatninger, med en rekke alternativer som shakes, supper, havregryn, og eggerøre også fungerer i stedet for et måltid. Kostnaden er beregnet til $ 75 ukentlige. Som med all ekstremt lav-kalori diett, oppstår det problemer når du har mistet den vekten du ønsker å tape og er klar til å vedlikeholde. Du kan slite med tendens til å gå hog-wild med kalorier. I tillegg tar det eksepsjonelle disiplin å holde på en lav-kalori diett lenge nok til å miste en betydelig mengde vekt.

South Beach Diet

The South Beach Diet har kommet for å bli kjent som den sunne versjonen av Atkins. De to dietter er like på mange måter, inkludert en to-ukers induksjon fase hvor karbohydrater er begrenset. Mens mange dietter å redusere mengden du spiser, gjør at South Beach Diet for tre fulle måltider om dagen, snacks, og spiser til du er full. Etter induksjon fasen, fokuserer South Beach på å skille gode karbohydrater fra dårlige karbohydrater. De første to uker bør føre til vekttap i 8 -. Til 13-pund-serien, med påfølgende uker flate ut på 1-2 pounds

P90X

Denne 13-ukers program er utviklet for å hjelpe slankere gå ned i vekt og få muskelen. Det er delt opp i tre faser, hvorav den første varer i fire uker (Fat Shredder) og fokuserer på å eliminere karbohydrater å sparke kroppens fett-forbrenning i høygir. Den P90X er ikke om bare kutte matvarer og fortelle deg lå rundt på sofaen mens du taper vekt. Det kommer fram i fase 2 (Energy Booster), noe som bringer komplekse karbohydrater tilbake i mat mens du ramp opp trening treningsøkter. Du kan bo på denne fasen, så lenge du ønsker og mister vekt. Fase 3 (Endurance Maximizer) er for de som ønsker å gå videre til mer høy intensitet økter.

Final Thoughts

Det finnes dusinvis, om ikke hundrevis, av dietter som kan hjelpe deg å miste 50 pounds raskt. Noen kan passe din livsstil og personlighet bedre enn andre, men den desidert viktigste faktoren i vekttap ligningen er å spørre deg selv hvor dårlig vil du miste vekt og hvor dedikert er du forberedt på å gjøre det skje.


Previous:hvor mye vekt kan en person tape med LiPo injeksjoner? Next:hvordan å opprettholde et sunt daglig kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å gjøre det volumterics kosthold
 • informasjon om TrimSpa
 • problemer med en dårlig diett
 • farene ved alkoholbruk
 • hva slags mat kan du ha på en fettfri diett?
 • hvordan du trives med legge til eller ADHD
 • årsaker og botemidler for food cravings
 • grønnsaker for kosthold og helse
 • tyggegummi ingredienser som forårsaker mavesmerter og pusteproblemer
 • online diett ressurser
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com