diett tips for vinteren

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-23
Vinteren er den tiden på året da mange finner sin diett planer helt sabotert. Kombinasjonen av kaldere vær, ferier fester og festligheter, og heartier, rikere mat som er knyttet til vinteren ofte fører til uønsket vektøkning. Men vinteren ikke trenger å være en tid til å gjemme seg bak store, tykke gensere. Ved å ansette noen strategier i vinterhalvåret, kan du lett vedlikeholde din diett og til og med nå kondisjon og vekttap mål.

Identifiser dine svakheter

Når det gjelder vinter og ferie mat, alle har en favoritt som ødelegger deres kosthold. Ved å identifisere din diett-busting vinteren utløse mat på forhånd, kan du lære hvordan å unngå å spise for mye og med lage sunnere versjoner av disse vinteren favoritter.I sin WebMD artikkelen "The 9 mest fetende mat i Winter," registrert kostholdsekspert Kathleen Zelman avslører noen av favoritt, men verste vinteren mat. Disse inkluderer makaroni og ost, supper, chowders, bisques og gryteretter laget av fløte eller ost baser, ostekaker, ferie cookies og paier, side retter som er stekt, slik som løkringer, pommes frites og chili ost frites, chili og stuinger med fett kjøtt og ost, og pai med krem og bakverk skorper. Ved å begrense eller unngå disse matvarene, vil du ha en mye bedre sjanse til å opprettholde et balansert kosthold i vintermånedene.

Gjør Sunn er i gang

Zelman antyder velger sjy-basert, lav-natrium, vegetabilske laden supper for å holde deg full før et stort måltid. Hun har også foreslår å erstatte fetende ingredienser med krydder for å gi maten smak uten ekstra kalorier, bruker magert kjøtt i stedet for fetende seg i oppskrifter, erstatte tunge krem med fett-fri eller lettmelk, og erstatter en hel egg med to eggehviter i oppskrifter.

Hold Trene

Spis Fit Mat eieren Bianca Monley understreker i Women's Day viktigheten av trening i vintermånedene som en måte å opprettholde vekten din. Hun sier at det å holde opp med regelmessig mosjon rutine til tross for kjøligere vær vil føre til bedre humør og vil hjelpe deg å opprettholde vekten din gjennom hele sesongen.

Se for Calorie Fallgruber

Spis Fit Mat eieren Bianca Monley understreker også unngå noen av fallgruvene vinteren kalori. Mange innser ikke hvor mange ekstra kalorier de spiser i sine varme, trøstende vinteren drikkevarer. Noen av de verste drikker er varm sjokolade, hel-melk lattes og sesongmessige drinker med pisket krem. Monley foreslår å velge varme drikker som te og mindre versjoner av din favoritt kremet drikke, bruk av ikke-fett melk i stedet for hele.

Bygge muskler

I sin artikkel på bodybuilding. com, avslører fitness ekspert Shannon Clark at vintermånedene gir en flott mulighet for mager muskel bygging, slik at når våren kommer tilbake rundt, kan du enkelt kutte ned for badedrakt sesongen. Selv om muskel bygging krever en økning i kaloriinntaket, understreker hun viktigheten av å opprettholde et sunt kosthold gjennom hele prosessen. Masse bygning betyr ikke at du kan dra nytte av fristende ferie prisen uten å bli negativt påvirket.


Previous:vekttap supplement drikke Next:hva er dulse pulver?

Relaterte artikler


 • kosthold for et barn med legg
 • jern rik mat for menn
 • liste over matvarer for å unngå problemer med nedsatt
 • Listen over lett fordøyelig mat
 • ulemper med en usunn diett
 • hvilke matvarer klart tilstoppede arterier?
 • energi mat for en diett
 • mat listen for blodtype b kosthold
 • vegetariske matvarer hjernen
 • om tony lite gaselle treningsprogram
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com