den beste protein pulver merkevarer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-14
Det er så mange protein pulver på markedet som det kan være vanskelig å skille hvilke som er de sunneste valgene. Kroppen din trenger protein enten du er vegetarianer, idrettsutøver eller en vanlig Joe. Her er noen av de reneste, sunneste og mest lett absorberes protein pulver tilgjengelig på markedet i 2010.

Whey Protein

Ikke alle kilder til protein er lett absorberes av kroppen din, så det er viktig å vite at ulike former av protein eksisterer. Whey protein, fra meieriprodukter, inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen din trenger og finnes i en konsentrert form som heter whey protein isolat, som pleier å være dyrere enn andre protein former. Gode kilder til dette er laget av J. Robb, Jarrow og Biochem av Country Life.

Soy Protein

Soya protein, vanligvis laget av soya mel, sies å være en av de mest lett absorberes former for protein pulver , fordi det er lett for kroppen å bryte ned og er et komplett protein. Personer med soya allergi bør ikke bruke soya protein pulver i enhver form, fermentert soya protein er den sunneste form. Naturlige kilder til soya protein pulver er produsert av nå Foods, VegLife Fredelig Planet og Jarrow, som deres «Gjæret Soy Essence. "

Egg Hvit Protein

Egg hvite protein sies å være en av de mest komplette proteiner, som betyr at det inneholder alle byggesteinene kroppen din trenger for å absorbere det. Det er lett absorberes og inneholder komplette aminosyrer som kroppen din trenger . .

Brown Rice Protein

Brun ris protein er et komplett protein og inneholder alle essensielle aminosyrer. Det er også allergivennlige, noe som gjør den egnet for alle som er ekstremt følsomme for allergener. NutriBiotic gjør et hederlig protein pulver, samt MLO og Jarrow.

Raw Protein

Et firma som heter Garden of Life nå gjør et protein pulver som heter "Raw Protein" fra quinoa, et korn som er et komplett protein, frø og annet spiret korn. Det er økologisk, vegan og inneholder alle de essensielle aminosyrene, samt vitaminene A, D, E og K. De enzymer og probiotika gjør det lett å fordøye, og siden det er rått, det er ubehandlet og uendret. Det og de fleste av disse protein pulver finnes på din lokale helsekost butikk.

Clean Products

Uansett hva protein pulver velge deg, det er viktig å bruke en ren protein pulver, en uten unødvendige fyllstoffer. Mange bedrifter legger disse ingredienser for å gjøre sine produkter går lenger og vare lenger. Dette har også en tendens til å gjøre det billigere. Fargestoffer som Red # 40 og Blue nr. 1, kjemikalier med lange navn du ikke kjenner og andre konserveringsmidler er vanligvis ikke nødvendig i kosttilskudd. Sjekk din ingrediens etiketten.


Previous:hvordan å få bryst fett Next:mat som øker din energi nivå

Relaterte artikler


 • bruker for hyllebær saft
 • hvordan å bytte til en rå diett
 • mirakuløse kosthold
 • deler av kroppen som gjør hvite blodlegemer
 • Listen over korn som er høy i fiber
 • hvordan å forklare næringspyramiden
 • den beste styrken få kosttilskudd
 • hvordan å behandle ADHD med kosttilskudd
 • chemopreventive egenskaper av urter og krydder
 • semi-vegetarisk kosthold plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com