den beste kalori telling nettsteder

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-24
Telle kalorier hjelper deg å ta kontroll over vekten din ved å gjøre deg ansvarlig for alt du spiser. . Ved hjelp av en kalori-telling nettstedet er en enkel måte å holde orden på å spise deg. Disse nettstedene kan du telle kalorier, karbohydrater og fett gram uten smerter av å se opp hver mat i en bok eller utfører pesky tillegg.

Spark People

Spark Folk har en "mine ernæring" verktøy som holder rede på kaloriene, en "min fitness" verktøy som logger trening, og et mål tracker. Nettstedet tilbyr også en aktiv fora, motivasjon-baserte artikler og blogginnlegg, oppskrifter, og et bibliotek med treningsøkter og trening demonstrasjoner.

Fit Day

Fit Day lar deg spore kosthold og trening ved hjelp av et bibliotek med mer enn 1. 000 matvarer. Den gratis konto omfatter langsiktige kosthold analyse, et mål tracker og en detaljert oversikt over alle matvarer i biblioteket. Den "premium"-kontoen inneholder ytterligere analyser rapporter og muligheten til å tilpasset spore en statistikk som protein inntak, det er også fri for annonser.

The Daily Plate

The Daily Plate tilbyr et bibliotek av mer enn 670 000 matvarer og 1500 aktiviteter, pluss verktøy som hjelper deg å finne ut et passende kalori mål, og "MyPlate Calorie Counter", som sporer mat inntak og skjermer kalorier, fett, karbohydrater, sukker, fiber, kolesterol, sukker og protein, samt totaler i disse områdene. Brukerne kan kjøpe en gold medlemskap for å eliminere annonser og legge til emblemer, egendefinerte mål og muligheten til å eksportere og laste ned kart.

My Fitness Pal

Min Fitness Pal har en database med mer enn 160 000 matvarer og gjør det mulig å spore kalori inntak og kalori brannsår. Nettstedet tilbyr merkene for din blogg eller nettside, vekttap børstelegrafer og "MyFitnessPal Mobile", en app for iPhone og Android. Alle verktøyene på nettstedet er gratis.


Previous:dannelsen av hvite blodlegemer Next:hva har vitaminer d & k til felles?

Relaterte artikler


 • hvordan maten pyramide kan hjelpe folk å planlegge en næringsrik diett
 • top fettforbrenner produkter
 • liste over matvarer med sulfites
 • mat som øker dopamin
 • høy-protein, lav-fett matvarer listen
 • mat som gjør at blodårene fleksible og elastiske
 • hva slags mat hindre jern absorpsjon?
 • måter å bedre kosthold
 • hvordan planlegge en ikke-vegetarisk kosthold
 • Listen over alpha hydroxy syrer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com