den beste felles kosttilskudd

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-09
Kroppens ledd har en tendens til å ta ganske juling, særlig som en aldre. . Folk prøver ulike homøopatiske kosttilskudd for å vedlikeholde og reparere ledd. Antall felles kosttilskudd på markedet kan være overveldende. Noen produkter inneholder de grunnleggende ingrediensene for felles helse finnes i nesten alle felles kosttilskudd, mens andre bruker urter. Det er viktig å finne en pålitelig, god kvalitet og pålitelig merkevare som ikke inkluderer unyttige ingredienser.

Glukosamin

Dette er en viktig ingrediens i mange felles kosttilskudd. Glukosamin er et naturlig amino sukker funnet i og rundt cellene av brusk. Ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, produserer glukosamin og distribuerer brusk og andre connective problemer. I en studie, fant pasienter som lider av leddgikt i kneet glukosamin kosttilskudd effektive i å redusere smerte og øke leddbevegelighet, sammenlignet med en placebo-gruppen.

Chondroitin

Chondroitin sulfate er et kompleks karbohydrat som hjelper brusk holde vann. Chondroitin forbedrer støtabsorberende egenskaper av kollagen samt blokkerer enzymet som bryter ned brusk. Ifølge Aetna Intelihealth, flere kilder rapporterer at osteoarthritic pasienter har nytte av chondroitin. Noen felles tilskudd inneholder både glukosamin og chondroitin. En National Institutes of Health prøveversjon av glukosamin og kondroitin viste at kosttilskudd fungerte bedre sammen enn alene.

MSM

Methylsulfonylmethane, eller MSM, er en naturlig svovel forbindelse som kroppen trenger for sunn bindevev og felles funksjon. MSM fungerer som en anti-inflammatorisk og smertestillende samt øke blodstrømmen og hemmer muskelspasmer. Forskning har vist MSM kan bidra til å forbedre felles fleksibilitet og redusere stivhet og hevelse. Enkelte kosttilskudd inneholder glukosamin, kondroitin og MSM, men pass på at produktet er laget av høykvalitets ingredienser og kommer fra en anerkjent forhandler.


Previous:mat som har jod naturlig Next:hvordan du beregner din BMI ved å bruke metrisk skala

Relaterte artikler


 • liste over matvarer og grønnsaker som inneholder jern
 • hvordan du maksimerer fordelene av en Jenny Craig medlemskap
 • Hvordan spiser jeg gjøre high-sure matvarer?
 • fettfattige rask mat
 • hvordan å beregne kalorier brent daglige
 • eksempler på fettrike matvarer
 • hva skal mitt daglige vannforbruket være?
 • lav glykemisk snack matvarer
 • alternativer til kosthold
 • matvarer som spiser fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com