cambridge kosthold tips

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-08
The Cambridge Diet ble utviklet i. 1970 av Alan Howard, Ph. D. ved Cambridge University i England. Dietten var en av de første til å bruke "måltid erstatning" konsept, et drikkbart blanding av vitaminer, mineraler og makronæringsstoffer. The Cambridge Diet Planen er fortsatt rundt i dag og har siden utviklet seg. Det tilbyr nå et utvalg av sunne måltid kosttilskudd og en sunn livsstil program.

Spise Tips

På Cambridge Diet, bruker du tre porsjoner av en Cambridge Diet supplement hver dag for å få 100 prosent av det daglige ernæringsmessige behov. Drikk den servering av noe Cambridge Diet produktet en halv time før du spiser frokost, lunsj og middag. Du bør kun spise når du er sulten og spiser mat som er lav i fett. Som en del av Cambridge Diet, må du spise en rekke av frukt og grønnsaker, for totalt fire eller fem porsjoner hver dag. Unngå "tomme kalorier" mat som godteri og alkohol. For snacks, spiser Cambridge Nutrition Bars, frukt og pretzels. Konsumere minimum åtte 10-unse glass vann om dagen. Begrens forbruket av ost, tykke sauser, desserter og brød. Velg lite fett og lav kalori alternativer når spise ute på restauranter. Også, fortell vennene dine at du er på en diett program og trenger deres støtte.

Exercise Tips

Trening er en viktig del av enhver sunn livsstil program. Før du starter noen program, anbefaler Cambridge Diet rådføre deg med legen. Strekk før noen form for trening aktivitet for å løsne opp musklene dine. The Cambridge Diet nettside sier at du bør gjøre aerobic trening som rask gange flere ganger per uke. Prøv å gjøre intervall gå, noe som er vekslende perioder med rask gange med perioder med langsom gange. Bruk en vektet ryggsekk eller bruke hånden eller ankelen vekter for å øke aktivitetsnivået. Mål for et tempo på 3 til 3 1 /2 miles per time.

Beauty tips

The Cambridge Diet hjemmeside anbefaler også å gjøre flere ting for å hjelpe deg å se din beste. Først bør du gruppere klærne etter farge. Iført den samme fargetonene kan gjøre deg vises mindre. Bruk mørke farger og nonshiny stoffer, som også kan gjøre deg vises mer slim. Se etter smigrende kutt som ikke klamrer seg til kroppen din.

Spor framgangen din

The Cambridge Diet hjemmeside anbefaler "kartlegge din suksess", som betyr å holde et vekttap mål og kosthold journal. Når du begynner på diett, skrive ned startvekt, midje størrelse, hip størrelse og trening og matvaner. Deretter skrive ned dine mål, eller hvor du ønsker å være med vekten din, størrelse og trening og matvaner. Spor matinntak og trening på daglig basis. The Cambridge Diet nettsiden tilbyr et nyttig verktøy for deg å gjøre dette.


Previous:hvordan du beregner vitamin inntak Next:Hvordan spiser jeg gjøre high-sure matvarer?

Relaterte artikler


 • kalori krav for kvinner
 • mat høyt på sunt fett
 • innlegg keisersnitt abdominal øvelser
 • mat høyt i zeaxanthin
 • lavkost diett mat
 • Butternut squash virkninger på huden
 • mat som øker kollagen og elastin
 • naturlige måter å miste vekt raskt
 • matvarer med sorbinsyre
 • super hjerte mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com