Hvordan spiser jeg gjøre high-sure matvarer?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-07
En av nøklene til god helse er å opprettholde kroppens balanse mellom syrer og baser (eller alkali). For mye syre kan forårsake betydelige helseproblemer, spesielt en opphoping av avfallstoffer i kroppen. Spise syreholdig mat er ikke dårlig i seg selv, men det må alltid være balansert av matvarer som er alkalisk, eller det motsatte av sure. Surt dietter kan ødelegge bein, siden kroppen vil ta kalsium fra skjelettet for å balansere sure innhold i blodet

Du trenger:.
Målebånd

Kalkulator

Scale.


en.
Planlegg menyene. Balancing sure matvarer med alkaliske de er ofte en utfordring på matbutikken, men litt planlegging vil løse det. Siden de fleste amerikanere spiser for mye syre, ifølge Advanced helseplan, kan det være fornuftig å kjøpe mer mat som er baser, slik som noen sitrus (sitron og lime) og spinat. Det er også en god idé å ha mindre, hyppigere måltider i stedet for to eller tre store. Dette vil forhindre store bølger av sure fordøyelses safter.
To.
Kjøp alkaliske matvarer. Når din meny inneholder syreholdig mat som lever, egg, kjøtt, bønner eller plommer, sørg for å balansere dem med mye spinat, soyabønner eller gulrøtter. Kjøpe masse sitrusfrukter kan gjøre utslaget. I motsetning til det mange tror, sitrusfrukter er ikke sure, men blir metabolisert til baser av kroppen. Derfor, siden den amerikanske kostholdet er så surt, er det alltid en god ide å fylle opp med sitrus.
Tre.
Unngå melk med måltider. En annen misforståelse er at melk er en base. Det er i seg selv, men er ikke metaboliseres i en base av kroppen. Det gjør ingenting for å senke syreinnhold i kroppen og kan øke det, ifølge Health Castle.
Fire.
Balance din diett. Da spiser sure matvarer som de fleste meieriprodukter, de fleste hvete produkter eller mest fisk, sørg for å inkludere ting som sopp som kan kutte ned på acid nivåer i kroppen. Inkluder grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, agurk, isbergsalat eller squash i alle måltider.
Fem.
Unngå alkohol, eller i det minste begrense den. Alkohol er svært sure (særlig øl) og kan øke skaden gjort av mat høy i syre.
6.
Ta kosttilskudd som kan kontrollere kroppen surhet. Hvis din diett er surt, ta tilskudd av kalsium, kalium og /eller magnesium for å kontrollere syre. Dette kan ikke erstatte en diett som er høy i alkali, men det kan hjelpe.


Previous:cambridge kosthold tips Next:gym trening rutiner for kvinner

Relaterte artikler


 • Hva er fordelene med et hjerte-sunt kosthold?
 • hva slags mat hindre jern absorpsjon?
 • fire f kosthold
 • hvordan å koordinere velværeprogrammer
 • hvordan eliminere raffinert sukker
 • fen Phen phentermine bivirkninger
 • hvorfor yoghurt er bra for deg
 • regjeringens anbefalte daglige vitamin krav
 • Pyrithione sink bruker
 • hva er en Paleolithic kosthold?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com