topp 10 energi kosttilskudd

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-29
Enten er du ute etter energi som en idrettsutøver, energi for seksuell utholdenhet eller du bare trenger å være oppe hele natten stapper for en test, finne den perfekte energi supplement for deg. Disse formlene kombinerer de beste ingrediensene til drivstoff kroppen din for maksimal energi potensial.

Bolt 260 Formel

Designet for alle, fra travle forretningsfolk til travle mødre, Bolt 260 energi til hjernen, bringe klarhet og økt mental fokus. Dette tillegget forlater kroppen din føler seg uthvilte og ikke bare høyt koffeinholdige. Det hevder å frigjøre energi direkte til cellene, som gir kroppen og hjernen et løft. Dette tillegget inneholder koffein og NADH (nikotinamid adenindinukleotid), som hjelpemidler produksjonen av dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som bidrar til å regulere energinivå, humør og konsentrasjon.

Gul Subs Xtreme

Ta Gul Subs når du er klar til å party hele natten. Gul Subs Xtreme er ofte kategorisert som et parti pille eller dans pillen og er populær blant dem som elsker å være ute hele natten. Ta dette tillegget hvis du trenger en rask og tung energi boost, litt positiv energi, eller en økning i utholdenhet. Fordi det inneholder også NADH, kan det hjelpe produsere dopamin, som har potensiale til å hjelpe tømme hodet, også. Gul Subs Xtreme inneholder også kakao brom, cayenne pepper, EGCG (grønn te ekstrakt), L-fenylalanin, yerba kompis blad, og grønn kaffebønne ekstrakt.

Red kinesiske Super Caps

Inspirert av en gammel kinesisk formel , Red kinesiske Super Caps er en urte energi supplement utformet for å gi deg varig energi uten sukker-krasj effekt. En av de viktigste ingrediensene er grønn te, som er trygg og full av antioksidanter. Ingredienser for dette produktet inneholder en blanding av Mormon te, ephedra viridis, kanel kvist, aprikos frø, kinesisk honning, lakris rot og grønn te. Vær advart, men at den ingrediensen ephedra har en lang advarsel etikett knyttet til den. Det er best å oppsøke lege før du tar dette tillegget.

Destim Green og Clear

Destim Green og Clear gir deg en potent dose koffein. Destim Green og Clear har spesielle tid-utgivelsen kapsler som sprer energien i en jevn måte. Denne formelen vil vare i lang tid-opptil åtte timer. Bruk den når du er trøtt og prøver å bekjempe tretthet.

Destim Magnum 357

Destim Magnum 357 er en selverklært high-powered koffein sentralstimulerende som inneholder 200 mg av konsentrert koffein. Det anbefales at du tar dette produktet i moderasjon. De 18 og yngre er anbefalt å ikke ta dette produktet. Ta dette produktet når du er trøtt eller trenger å holde deg på en hel natt.

Pic Me Up

Pic Me Up er et koffein supplement som brukes av folk prøver å bekjempe tretthet. Den 200 mg av koffein er sammenkoblet med 25 mg av vitamin C for en naturlig energi boost. Bruk dette produktet kun hvis du trenger en stor energi boost.

Orange Rush Pre Workout Drikk

Laget spesielt med utøvere i tankene, Drink Orange Rush Pre Workout er fullpakket med proteiner og karbohydrater, forbereder kroppen din for trening og å bygge muskler. Andre ingredienser i dette produktet er yerba mate, guarana, koreansk ginseng, grønn te ekstrakt, appelsinskall bioflavonoider og mer. Bruk den før du går for en løpetur eller løfte vekter. Det vil både energi deg for cardio trening og maksimere muskel trening.

Appress Glucapress PCL

Appress er mest kjent som et vekttap supplement, men kan også brukes som en energi booster. Appress arbeider for å redusere appetitten samtidig som du øker din energi. Dette produktet ble spesielt utviklet for de som sliter med å miste vekt. Ingredienser på etiketten omfatter krom brotin, Glucappress patentert, gahwa bønne ekstrakt, chomium polynicotinate, Vanadyl sulfat og grønn te ekstrakt.

Super Caps Xtreme

Utviklet for idrettsutøvere, fremmer dette produktet fysiske utholdenhet så vel som sportslige prestasjoner. Super Caps Xtreme forbedrer styrke og øker energi og utholdenhet nivåer. Dette produktet brukes hovedsakelig av løpere, dansere, basketball og hockey spillere, så vel som andre idrettsutøvere. Ingredienser i dette produktet er grønn te ekstrakt, kakao brom, cayenne pepper, L-fenylalanin, jaborandi, og NADH.

Testora NX

Dette produktet, spesielt for menn, er en seksuell ytelse booster med naturlige ingredienser. Testora arbeider med kroppen til å øke lyst og opphisselse samtidig bedre utholdenhet, samt din seksuelle ytelse. Quebracho, niacin amerikansk ginseng, kolin bitartrate, ginkgo biloba, Cnidium Monnier, xanthoparmelia scabrosa, Epimedium longjack, GABA (gamma-aminosmørsyre), jujube dato, og L-arginin HCL.


Previous:vitamin D3 fordeler Next:flytende diett mat forslag

Relaterte artikler


 • kjendis kosthold tips
 • næringspyramiden for barn
 • Hvordan kan jeg miste 28 pounds raskt?
 • hva slags mat er dårlig for høyt blodsukker?
 • naturlige teer å redusere appetitten
 • dietter for personer på et svært stramt budsjett
 • hvordan du beregner kalsiuminntak
 • matvarer for å bygge muskelmasse
 • Atkins måltid ideer
 • bmi indeks for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com