tips til å drikke mer vann

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-10
Vann er en av de viktigste stoffene i menneskekroppen, og spiller en rolle i flere kritiske biologiske systemer. Vann fremmer vekttap, flushes giftstoffer fra kroppen og tillater riktig fordøyelse. Riktig fuktighet fører også til sunn, glødende hud og en mulig reduksjon i risiko for hjerteinfarkt. Å drikke nok vann i løpet av dagen kan ofte være vanskelig, men det er flere måter å bidra til å øke vanninntaket.

Convenience og Utbytting

Ha en flaske eller et glass vann hendig til enhver tid, enten på jobben, på farten, eller hjemme. Du er mer sannsynlig å kontinuerlig sip vannet hvis det er foran deg. Velg vann over andre drikker som juice, brus, kaffe eller te. Eller i det minste har et glass vann sammen med de andre drikker.

Legg noen smaken

Hvis vanlig vann er for vanlig for deg, legg til litt ekstra smak og spenning med mynte blader eller skiver av sitron, lime, appelsiner eller agurk. Mange flavored farvann eller pulverisert tilsetningsstoffer er tilgjengelig på markedet, men vær forsiktig, da disse produktene inneholder ofte mye sukker og kjemikalier.

vann fra andre kilder

Spis mer frukt og grønnsaker, spesielt vann-rike de liker vannmelon og selleri, og drikker koffein-fri te. Vanninnholdet i disse elementene vil alle med å bidra til daglige vanninntaket.

Hold Spor

Å holde orden på hvor mye vann du drikker vil hjelpe deg å møte dine vannet mål for dagen. Bruk en datamaskin, elektronisk dagsplanleggeren, smarttelefonen program eller bare en penn og papir for å merke hvor mye vann du drikker og hvor ofte du bruker det. Dette øker bevissthet og ansvarlighet for personlig hydrering.

Angi en Påminnelse

Hvis du sannsynligvis glemme vann, sette en timer eller alarmen på armbåndsuret, mobiltelefon eller datamaskin. Planlegge dem hele dagen for å opprettholde konsistent vanninntaket.

Rens

Hvis du ikke liker smaken av springvann, investere i et hjem vann purifier eller filtrering system. Det vil gjøre vanlig vann smaker mer som den flaske variasjon, og er mye billigere.


Previous:mat-baserte vitaminer for tenåringer Next:hvordan du beregner RDA

Relaterte artikler


 • mat høyt på sunt fett
 • ADHD barnas kosthold
 • hvordan gjøre en elektrolytt erstatning drink
 • kosttilskudd som hjelper ADHD
 • ernæring og ADHD hos barn
 • frokost for et balansert kosthold
 • mat-baserte vitaminer for tenåringer
 • Paleo kosthold for ADHD
 • den beste pre-game mat
 • hva er høy frutose sirup?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com