svartkrutt MR farer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-15
Black Power er et produkt utviklet av workout supplement purveyor, MR. Dette produktet er rettet mot å generere energi i pre-workout fase av dagen og er fullpakket med flere energi øker forbindelser. Farene kan oppstå ved bruk av Black Powder grunn av bivirkninger av kjemikalier i produktet og kjemiske interaksjoner med andre medisiner. Produktet er heller ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration for sikkerhet og ytelse slik at Black Powder kan forårsake farer på uventede måter.

Potensielle Arginine Effekter

Black Powder inneholder to former av aminosyren, arginin som har flere bivirkninger og interaksjon farer. Ifølge Web MD, kan arginin forårsake magesmerter, oppblåsthet, diaré og gikt. Arginin kan også føre til pustevansker og kan utløse astma hos personer med tilstanden. Dette kan være spesielt farlig i en treningsøkt innstilling eller vektløfting session der en astma angrep kan forårsake betydelig skade. Arginin kan også farlig samhandle med blodtrykk og hjerte medisiner.

Kreatin bivirkninger

MR's Black Powder supplement inneholder også to former for muskel-bygningen sammensatte, kreatin. Bivirkninger av dette stoffet inkludere muskel kramper, diare, magesmerter og kvalme. Web MD sier bruker kreatin kan skade nyrene, leveren og hjertefunksjon. Mens de som bruker kosttilskudd som inneholder kreatin opp i vekt, er det ikke gjennom muskel vekst. Kreatin fører muskler for å beholde vann som kan fremme dehydrering på en treningsøkt setting. Dette kan være spesielt farlig når det arbeides ut i høye temperaturer.

Trening Rutiner

Workout kosttilskudd som Black Powder sette press på nyrene og leveren til å behandle overflødig magnesium, kalium og andre energivarer øker kjemikalier. Uten tilstrekkelig vann før, under og etter trening denne belastningen kan føre til varige skader. Overtid dette kan føre til nyresykdom og vilkår som følge av oppbygging av disse vitaminene i kroppen slik som hyperkalemi, noe som fører til at kroppens nerver og muskler til å bli over-sensitive og funksjonsfeil.


Previous:hvordan du legger greener til kosthold Next:mat høyt på sunt fett

Relaterte artikler


 • mat og ADHD
 • hvordan gjøre en elektrolytt erstatning drink
 • fordeler av fisk for prostata
 • ADHD barnas kosthold
 • hvor å restarte USANA
 • ernæring og ADHD hos barn
 • ADHD kosthold behandlinger
 • ADHD diett modifisering
 • dårlige effekter av olivenoljer
 • ADHD og autisme dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com