skjønnhet bruker for bentonitt pulver

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-25
Hvis du leter etter en måte å oppnå glødende hud og sunt hår, og legger bentonitt pulver til din skjønnhet diett kan hjelpe. Pulveret kommer fra Bentonite leire, er svært rimelig, og kan finnes i de fleste helsekostbutikker. Noen helsepersonell også anbefale å ta bentonitt pulver som en måte å oppnå og opprettholde kolon helse.

Skin Care

Bentonite pulver kan tas i kapselform som et kolon rengjøringsmiddel som vil rense kroppen for giftstoffer, som kan gjøre huden lysere og fri for urenheter. En rekke ansikts produkter inneholder bentonitt leire-stoffet brukes som en maske for å tørke opp urenheter og holde huden klar. Bbentonite leire er tilgjengelig på de fleste lokale helsekostbutikker;. Bland den med vann eller eple cider eddik å bruke som en ansiktsbehandling som vil exfoliate huden og gi deg en sunn ansiktsfarge

Hårpleie

Siden bentonitt pulver kan trekke ut skitt og giftstoffer, mange mennesker også bruke pulver i håret. Bentonitt pulver kan bidra til å fjerne flass fra tørt eller vått hår, og kan også brukes som et hår maske for å fjerne overflødig olje og la håret rent og skinnende, siden pulveret fellene giftstoffer slik at de lett kan skylles bort. Leiren kan blandes med vann før det brukes på håret, eller blandet med elementer som kokosmelk å gi håret en behagelig duft.

Tenner og tannkjøtt

Bentonite pulver har også vært nevnt som et middel for hovent tannkjøtt, og kan bidra til å fremme sunne tenner ved lindrende smerter og betennelser. Ifølge den avdøde Dr. Bernard Jensen, en kiropraktor og helse og velvære forfatter, kan bentonitt pulver lindre betennelser ved å absorbere stråling i beina, noe som er grunnen til at stoffet kan hjelpe med tyggis smerter. Bruk av bentonitt leire direkte på tannkjøttet å trekke giftstoffer ut er et nyttig hjem middel, ifølge Richard Anderson, forfatter av "Rens og rense deg selv" bokserier. Pulveret kan også blandes med plantain å oppnå sunt tannkjøtt og tenner.


Previous:tips om å miste vekt i 40’s Next:hvordan å bytte til en rå diett

Relaterte artikler


 • mat å spise for en svangerskapsdiabetes meny
 • gode kilder til vitamin b2
 • gallestein mat
 • hvordan maten pyramide kan hjelpe folk å planlegge en næringsrik diett
 • fitness tips for det nye året
 • no-carb matvarer listen
 • krets rutine treningsøkter
 • flytende jern tilskudd for voksne
 • kilder til protein listen
 • Pyrithione sink bruker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com