hvordan du legger greener til kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-17
Ni porsjoner om dagen. Den Harvard School of Public Health har definitivt hevet standarden når det gjelder å inkludere frukt og grønnsaker i din daglige diett. De fleste mennesker har ingen problemer med å legge frukt: et eple eller boks med rosiner i nistepakke og friske bær på toppen av havregryn. Legge mer grønnsaker kan være utfordrende-men med nøye planlegging og litt oppfinnsomhet, kan det gjøres
en.
Lær om servering størrelse. I sin bok "kreft," David Servan-Schreiber gir følgende nyttig guide. En porsjon tilsvarer en halv kopp kokte eller rå grønnsaker. Hvis du har en stor salat med forskjellige typer salat, agurk, løk og andre greener, kan du enkelt har fire til fem porsjoner grønnsaker i en sittende. Og, med bare 50 kalorier per kopp, vil du holde deg i form.
To.
Planlegg på forhånd og legge bekvemmelighet på dagen. Klipp opp din favoritt grønnsakene i snack-størrelse biter og oppbevar dem i klar plast beholdere. Hver morgen, overføre disse cut-up grønnsaker i mindre beholdere og plassere dem i lunsj-poser eller andre praktiske steder der du kan få tilgang til dem (men ikke glemme dem) senere. Når du føler trang til snack, knaske på gulrøtter, selleri og andre grønnsaker.
Tre.
Skjul grønnsakene. Hvis du eller en annen familiemedlem ikke liker grønnsaker, innlemme dem i din favoritt pasta saus, gryterett, chili, lasagne eller lapskaus. Når du gjør en sandwich eller burger, slip i skiver tomater, paprika, løk og strimlet kål. Legg paprika, spinat, sopp, brokkoli og andre grønnsaker til omeletter.
Fire.
Besøk bondens marked og kjøpe grønnsaker som er i sesong. Når du kjøper mat som er i sesongen, er det bedre for helsen og miljøet. Produsere som har reist noen timer, snarere enn et par dager, vil smake friskere fordi det var plukket nærmere sin topp modenhet. Initiere samtaler med bøndene og andre kjøpere, skrive ned nye oppskrifter og tilberedningsmetoder for grønnsaker.
fem.
Substitute grønnsaker for andre elementer på restaurant menyer, for eksempel ved å be om en grønn salat i stedet for pommes frites som kommer med måltidet. Bestill grillede grønnsaker som en forrett og kokte grønnsaker i stedet for pommes frites. Ved lunsjtid, bestille en salat og mettende, vegetabilske suppe. Prøv forretter i vegetariske delen av menyen.


Previous:hvordan gjøre en elektrolytt erstatning drink Next:svartkrutt MR farer

Relaterte artikler


 • stoff-fri behandling for ADHD
 • fordeler av fisk for prostata
 • ADHD og kosthold hos barn
 • fordelene av å ta omega-3 fiskeolje
 • hvor å restarte USANA
 • Paleo kosthold for ADHD
 • hvordan du legger greener til kosthold
 • vitaminer for trening
 • kosthold og ernæring for barnet ADHD
 • dårlige effekter av olivenoljer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com