halloween kosthold tips

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-27
De ser så små og ufarlige og likevel de kan gjøre så mye skade i løpet av kort tid. Halloween godteri kan være søte og bite-sized, men kalori teller i det gjennomsnittlige Halloween pose raid kan bli utrolig høy. En liten bit kan bli til en håndfull eller to uten at du selv å realisere den. Bruk noen triks og god helse praksis som andre har oppdaget, og du kan få forbi Halloween sesongen fortsatt på-målet for din diett mål.

Informer Yourself

Mange ser på den lille størrelsen på Halloween godbiter og anta at de er lave i kalorier, men mye av disse lyst-innpakket behandler har en overraskende mengde fett og sukker. Det er en sjelden person som bare lever i en Halloween candy gangen, så en mer realistisk måte å vurdere inntaket er å finne kalori teller for tre eller fire små barer. Det er vanskelig å finne en candy utvalg under 200 kalorier for tre eller fire bite-sized barer, en overraskende beløp for en liten, tankeløse snack.

Kjøp uappetittlig Candy

En god del amerikanske familier dele ut godteri for trick-or-behandling, og mange har en rekke godteri til overs på slutten av natten. Slå av enhver fristelse du måtte ha for etterbehandling restene ved å kjøpe de minst appetittvekkende Halloween candy som du kan finne. Hvis du hater kokos, bare kjøpe Mounds eller Almond Joy barer. Fyll bollen med peanøttsmør kyss hvis du har dårlig Halloween minner av en pose fylt med dem. Bestem absolutt siste godteri som du vil velge fra en bolle, og kjøp bare at stilen i år.

Visual Evidence

Sett opp en corkboard over skrivebordet eller på kjøkkenet. Løfte om at du vil henge opp alle wrapper fra Halloween godteri du spiser i vanlig syn. Enten du spiser en Tootsie Pop eller halv-ett-dusin Snickers, bruke push pins til å henge bevis der du kan se det hver dag. Den negative forsterkning for å måtte se på overtredelser kan være nok til å holde deg ut av bollen behandler neste gang.

Finne gode alternativer

Losing vekt ikke behøver å bety å fornekte deg selv hver behandle tenkelige. Det betyr ganske enkelt at du må finne mer akseptable valg. I stedet for å spise en sjokolade candy bar, har en Tootsie Pop. Hvis du krever chewy søte godbiter kjøp, individuelt pakket Rice Krispie Treats. Få individuelle poser med pretzels for et sunnere knase. La hard candy somle i munnen i stedet for gulping ned et dusin lakris pinner. Unn deg selv, men være bevisst på kostholdet ditt mål når du velger din behandler.


Previous:ting du bør unngå med diaic kosthold Next:kan en food slå håret grønt?

Relaterte artikler


 • hva er bruken av hvetespirer olje kapsler?
 • måltid plan for vektøkning
 • hvordan du beregner servering størrelse
 • egenskaper av essensielle fettsyrer
 • nas retningslinjer for RDA
 • mat som øker histamin
 • Paleo kosthold for ADHD
 • sukker buster kosthold mat
 • guide til mat etiketter
 • South Beach fase 1 handleliste
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com