fôret for å få vekt og muskler

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-18
Folk forsøker å legge på muskel vekt bør bestrebe seg på å legge til ikke mer enn en halv til en kilo muskler vekt i uken. Dette er omtrent like raskt som kroppen kan legge mager muskel. Økende vekt gjennom muskelmasse krever en kombinasjon av kosthold, trening og dedikasjon til å opprettholde en sunn kropp. Bare å spise mer ikke vil resultere i sunn vektøkning, men vil øke pounds av fett i stedet for muskler. Saldoen din diett med en sterk vekt-trening diett som er rettet mot alle muskelgruppene.

Vann

Det første trinnet i enhver vellykket diett er å drikke mye væske. Den beste væsken er den som utgjør mer enn halvparten av kroppen --- vann. Holde væsker etterfylt holder kroppen frisk, hjelpemidler i organfunksjon og flushes giftstoffer fra systemet. Når du er dehydrert så er dine muskler, og muskler som har vært dehydrert tar lenger tid å vokse og reparere. The Institute of Medicine anbefaler kvinner drikker ni kopper væske daglig og menn, 13. Når du begynner å legge på ekstra trening, øke det beløpet for å fylle den ekstra væsken du taper.

Kalorier

For å få vekten du må øke kaloriinntaket. Målet ditt bør være en økning på 400-500 kalorier. De fleste av disse ekstra kaloriene bør komme fra komplekse karbohydrater og magre proteiner. Komplekse karbohydrater gir langsiktig energi for kroppen og protein bidrar til å bygge muskler. Dette drastisk av en kalori økning er ikke alltid lett for folk å håndtere. For å hjelpe kroppen din tilpasse seg den nye kosten, spise mindre måltider oftere. Dette vil også sikre at du opprettholder din energi gjennom hele dagen.

Protein

Lean protein gir kroppen en måte å bryte ned aminosyrer, som fremmer muskelvekst og hjelpemidler i reparasjon av muskler og vev. Øk totale protein inntaket til lik ca 14 til 15 prosent av de daglige kaloriene du spiser. Unngå protein eller amino acid tabletter tilgjengelig på helsekostbutikker og i stedet møte disse diettbehov med matvarer som magert kjøtt, fisk, bønner, egg og fjørfe. Forfatterne av "Lifetime Fysisk Fitness and Wellness" foreslå å spise en matbit med protein og karbohydrater før trening til fordel for muskel vekst.

Fat

Du trenger fett i kosten, men velg med omhu. For mye mettet fett vil øke sjansen for hjertesykdom, og de fleste matvarer høyt i dette fettet er tomme kalorier. Velg mat med umettet fett, som gir fettsyrer som omega-3. Disse omfatter matvarer som nøtter eller fet fisk, som laks eller tunfisk. Mengden fett gram du spiser bør totalt 18 til 20 prosent av ditt daglige kaloriinntak.


Previous:mat og ADHD Next:matvarer som hemmer jern

Relaterte artikler


 • dårlige effekter av olivenoljer
 • rippet drivstoff fakta
 • ADHD høy-protein diett
 • informasjon om SSS kolloidalt sølv
 • fordelene av å ta omega-3 fiskeolje
 • naturlige dietter for ADHD og legge ungene
 • fordeler av fisk for prostata
 • ADHD barnas kosthold
 • hvordan du legger greener til kosthold
 • oppskrifter for barn med ADHD
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com