fet mat å holde seg borte fra

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-26

Du trenger:
bad skala
. Målebånd.
Kalkulator.

Fatty matvarer som svinekjøtt pølse, stekt mat og fet kutt av oksekjøtt er lastet med dårlig kosthold kolesterol og trans fett. The American Heart Association sier at et høyt kolesterolnivå er en risikofaktor for koronarsykdom. Unngå fet mat kan gi en viss beskyttelse mot hjertesykdom ved å hindre arterie blokkering. Spis kylling, laks eller kalkun stedet for å spise fet kutt av svinekjøtt eller oksekjøtt. Hvis du liker bacon, kan du også spise kalkun bacon i stedet for svinekjøtt siden kalkun er mye slankere.

Ice Cream

Iskrem er høy i kalorier og fett som kan føre til vektøkning. The University of Maryland Medical Center sier for å unngå is, fordi denne maten er høy i mettet fett. Mettet fett er høy i dårlige arterie tettes LDL kolesterol. Unngå alle typer iskrem, inkludert iskrem smørbrød og sjokolade iskrem kjegler. Spar iskrem for spesielle anledninger bare.

Svinekjøtt og Lard Fat

Svinekjøtt er ikke et sunt kjøtt fordi denne maten er svært høy i fett. Smult er ekstra fett og fett som drypper fra svinekjøtt når den er kokt. Unngå svinekjøtt og smult helt. Noen restauranter kokk med smult i stedet for smør, så spør alltid om de bruker smult før du bestiller. The Mayo Clinic lister smult særlig som mat til grense. Les ingrediens etiketter før du kjøper maten fordi noen pakket mat også inneholder svinekjøtt produkter også. Hvis du liker bacon, kjøpe kalkun bacon i stedet.

French Fries

I følge "Forbes" magasinet, pommes frites er en av de verste fett laden matvarer som du kan spise. Poteter mister verdifull ernæring ved oppvarming og stekt ved høye temperaturer. Den frites suge opp fett og fett under kokeprosessen. Fries er generelt kokt med forkorting eller delvis hydrogenert fett. Fast food restauranter har en tendens til å bruke den billigste oljer også. En middels stor boks med Mc Donald's frites er også mer enn 500 kalorier. Unngå denne maten helt hvis mulig.

Cheese

Cheese er en annen fettrik mat å holde seg unna. Men selv om osten er høy i fett, har den ernæringsmessig verdi. Ost er høy i kalsium og protein. I stedet for å spise vanlig ost, kan du kjøpe fettfattige varianter av cheddar, provolone og mozzarella.

Hele Milk

Milk er høy i kalsium og vitamin D, men melk er også høy i fett. Velg geitemelk eller lav-fett kumelk i stedet for helmelk. Du kan også ta kalsiumtilskudd eller drikke rå gulrot juice for å få en god dose av kalsium.


Previous:kan en food slå håret grønt? Next:triks for å miste buk fett

Relaterte artikler


 • liste over matvarer som renser kolon
 • mais allergi og mat for å unngå
 • hvordan å oppløse fettcellene
 • Hva er de helsemessige fordelene av naturlige røde palmeolje?
 • flora voksende kosthold
 • grunner til hvorfor du bør drikke acai juice
 • kakaopulver helsefordeler
 • årsaker til for mye kalium
 • unhealthiest rask mat
 • perfekte kosthold mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com