energi mat for å kjøre

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-20
Du bestått fysisk eksamen og stress tester. Du har fylt opp den nye joggesko. Tror du er klar til å kjøre? Ifølge kjører guru Mark Bloom, du er ikke-med mindre du har fått riktig drivstoff. Akkurat som en maskin, trenger kroppen din makt til å drive effektivt. Å vite hva energi matvarer å velge vil holde deg på rett spor.

Proteiner

I følge coolrunning. com, bør løpere ikke spise for mye protein. Selv om protein er en body-builder, debunks nettsiden myten om at det er midtpunktet i en idrettsutøver kosthold. For mye protein skal bli til fett. Det foreslår får ikke mer enn 15 prosent av det daglige kaloriene fra protein kilder. Soya, laks, reker, mager kylling og kalkun er sunne proteiner. Unngå rødt kjøtt på grunn av sin høye mettet fett innhold og fordi det kan øke kolesterolnivået. Protein-rik energi mat for vegetarianere på rømmen inkluderer tofu, linser, bønner, mandler, valnøtter og peanøtter.

Karbohydrater

Nesten alle løpere laste opp på karbohydrater natten før en stor løpe. Hel hvete pasta, dampet brun ris, mørkt brød, for eksempel rug og Pumpernickel, og en fersk-bakt søtpotet er alle gode komplekse karbohydrater. Bloom antyder havregryn, fordi den har massevis av karbohydrater og lav glykemisk indeks, som gir en vedvarende frigjøring av energi. Få den virkelige ting, ikke pre-søtet pakker. Noen tror at etter å ha kjørt et løp, hjelper en rikholdig kald øl fylle og oppdatere.

Grønn Tema

Brokkoli er høyt kalium nivå bidrar til å forebygge muskel sammentrekning. Baby gulrøtter, blomkål, asparges, og mørke leaf salat er høy i fiber, vitamin A og vitamin C. Du trenger disse for å holde alle dine innvoller nynner sammen.

Frukt

Bananas også regulere muskel sammentrekning fordi de er rik på kalium. Appelsiner, jordbær, er honningmelon og kiwi fullpakket med vitamin C, som Bloom sier kan være et sterkt forsvar mot disse "Mico-skader, løpere få på hver tur. "Tørket frukt gir en rask energi løsning.

Snacks

Hvem elsker ikke en matbit? Ingenting er mer velkomment etter en daglig treningsøkt eller et løp for å hjelpe øke energien. Bloom foreslår nøtter, særlig mandler og valnøtter , som han antyder blande med tørket frukt for en skreddersydd trail mix. Rice kjeks, bakte poteter, og komplekse-carb snacks er noen gode kaloribevisste energi boosters som vil ta deg avstanden.


Previous:mat og ADHD Next:Fordelene med en elliptisk crosstrainer

Relaterte artikler


 • fordeler av fisk for prostata
 • mat høyt på sunt fett
 • hvor å restarte USANA
 • ADHD høy-protein diett
 • tips til å drikke mer vann
 • aminovol bivirkninger
 • fordelene av å ta omega-3 fiskeolje
 • mat-baserte vitaminer for tenåringer
 • hva er høy frutose sirup?
 • hvordan du trives med legge til eller ADHD
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com