aminovol bivirkninger

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-12
Aminovol er et bodybuilding supplement produsert av NxLabs. Den inneholder en rekke amino acid-baserte ingredienser designet for å stimulere proteinsyntesen, som igjen kan hjelpe muskel vekst. Selskapet hevder også sin andre ingredienser kan forbedre kroppens evne til å absorbere og bruke aminosyrer, samt å hjelpe kroppen produserer mer nitrogenoksid og øke blodgjennomstrømningen, noe som kan hjelpe flere av de næringsstoffene når muskelen.

Merking

Krav om produktets innhold har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration og NxLabs publiserer ikke bivirkning detaljer på sin ernæringsmessige informasjon etiketten for Aminovol. Men flere av ingrediensene og forbindelser i Aminovol bære potensielle bivirkninger.

Main Ingredients

BCAA Complex er den største aktive ingrediensen i Aminovol etter vekt (2000 mg per porsjon). Det består av aminosyrene leucin, isoleucin og valin. Høye nivåer av leucine kan indusere symptomer som ligner på hypoglykemi, mens svært høye nivåer av leucine kan øke den totale mengden ammoniakk i kroppen.Hver servering også inneholder 1000 mg av Essential Amino Acid Complex. Dette består av lysin, treonin, metionin og fenylalanin. Lysin har potensial til å forårsake gallestein, økt kolesterol nivåer og diaré, men disse vil normalt bare skje på nivåer vesentlig høyere enn det finnes i den anbefalte dosen av Aminovol.

Nyre-og leversykdom Lider

Det er to vesentlige ingredienser som kan være problematisk for personer med spesielle medisinske tilstander. Non-Essential Amino Acid Complex består av 10 stoffer, spesielt alanin. Dette stoffet har ingen vesentlige bivirkninger for de fleste, men de med nyre-eller leversykdom bør konsultere lege eller annen medisinsk faglig før du tar den.En annen ingrediens, Anti-Catabolic Complex inneholder N-Methyl-N-guanyl-glysin, som er bedre kjent som kreatin. Det er anekdotiske rapporter om sin forårsaker en rekke fysiske skader, selv om disse ikke er støttet av medisinsk forskning. Det er ikke tilstrekkelig bevis for å erklære det trygt for bruk av de under 18. Stoffet bør unngås av personer med nyreproblemer, som kroppen bryter kreatin ned i kreatinin, et stoff som også er naturlig skilles ut via nyrene.

Gravide

Den Aminovol ingrediensen NO Stimulere Complex inneholder fem stoffer, mest kjent arginine alpha-ketoglutarat. Dette er antatt å være trygt for de fleste voksne, men det er for lite forskning på dens virkning på kvinner som er gravide eller ammer for å være sikker på at det er trygt for dem å bruke.

Porsjonsstørrelse

En beholder med Aminovol inneholder 66 tabletter, tilsvarende 11 porsjoner på den anbefalte størrelsen av seks tabletter hver. Som med alle legemidler eller medisinsk supplement, utover dette anbefalte servering størrelse kan øke risikoen for bivirkninger.


Previous:informasjon om SSS kolloidalt sølv Next:hva er høy frutose sirup?

Relaterte artikler


 • ADHD diett modifisering
 • mat høyt på sunt fett
 • den beste pre-game mat
 • Paleo kosthold for ADHD
 • co enzym Q10 bruker
 • hvor å restarte USANA
 • matvarer som hemmer jern
 • fôret for å få vekt og muskler
 • vitaminer for trening
 • informasjon om SSS kolloidalt sølv
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com