CoQ10 100 mg fordeler

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-10
CoQ10, eller koenzym Q10, produseres naturlig i menneskekroppen, nivåer ser ut til å avta med alder og hos pasienter med visse sykdommer som Parkinsons sykdom, hjerte-og karsykdommer eller kreft. CoQ10 vises også i kosten kilder som hele korn, fet fisk som laks og orgel kjøtt som for eksempel leveren. Tar 100 mg per dag av Q10, sammen med et sunt kosthold, kan fylle lave nivåer av CoQ10 og potensielt gi andre helsefordeler.

Behandling /Forebygging av hjerte-og karsykdommer

Q10 viser løfte i potensielt forebygge og hjelpe til med å behandle hjertesykdommer. Tillegget forbedrer produksjonen av mobilnettet energi, reduserer dannelsen av blodpropp og forebygge skader forårsaket av frie radikaler. Ifølge Peter H. Langsjøen, MD, med Universitetet i Washington, vises CoQ10 i høye konsentrasjoner i cellene i hjertet muskler; alvorlig CoQ10 mangler kan bidra til hjertesvikt. The Mayo Clinic slutter, og statistikk som CoQ10 kan hjelpemiddel i behandling og forebygging av hjertesykdom, forebygge tilbakefall av hjerteinfarkt, og forbedre forhold som mitralklaffen prolaps. Mer detaljerte studier er nødvendig siden ingen bevis for øyeblikket finnes det definitivt knytter supplement til kardiovaskulære fordeler.

Slow Parkinsons sykdom

I følge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (NINDS), ta regelmessige CoQ10 kan bremse utviklingen av Parkinsons sykdom hvis tatt i de tidlige stadier av sykdommen. En 2002 NINDS studie antydet at supplement kan forbedre funksjonen til mitokondriene, som genererer cellulære energi og potensielt verne områder av hjernen som er skadet av Parkinsons sykdom. The Mayo Clinic antyder også at CoQ10 har potensial i behandling av Parkinsons sykdom,. Imidlertid både NINDS og Mayo Clinic påpeke at videre storstilt forskning for å bekrefte supplement fordeler

minimere skade fra frie radikaler

Koenzym Q10 er en antioksidant. Ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, kan antioksidanter hindre celleskader fra frie radikaler: ustabile molekyler som produseres i kroppen under normal fordøyelse og etter eksponering for kjemikalier som stråling, miljøgifter og tobakksrøyk. Tar 100 mg supplement i tillegg til å spise en balansert diett kan øke CoQ10 evne til å nøytralisere frie radikaler i kroppen og potensielt hindre eller begrense skadene fra frie radikaler.

Lavere High Blood Pressure

I følge Universitetet i Maryland Medical Center, kan ta CoQ10 kosttilskudd senke høyt blodtrykk nivåer innen fire til tolv uker i begynnelsen tilskudd. The Mayo Clinic er enig i at det er "god" vitenskapelige bevis som støtter Q10 bruk i fallende blodtrykk, men som Mayo Clinic forsiktighetsregler, langsiktig forskning er nødvendig for å støtte og styrke anbefaling.


Previous:fordeler av fisk for prostata Next:matvarer som blokkerer jern

Relaterte artikler


 • hvordan du kan hjelpe barna merket med ADD / ADHD eller atferdsproblemer
 • ADHD kosthold behandlinger
 • co enzym Q10 bruker
 • frokost for et balansert kosthold
 • aminovol bivirkninger
 • tips til å drikke mer vann
 • dårlige effekter av olivenoljer
 • hvordan gjøre en elektrolytt erstatning drink
 • matvarer som hemmer jern
 • tre-dagers rullebanen kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com