stoff-fri behandling for ADHD

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Når mennesker-spesielt barn-er hyperaktive, uoppmerksom eller impulsive, de kan bli diagnostisert med ADHD. . Det ordinære løpet av handlingen til behandling av ADHD er reseptbelagte medisiner, men David Perlmutter, MD, FACN, nevrolog og forfatter av "Raise en smartere barn ved barnehagen, sier legemidler bare behandle symptomer på ADHD, ikke årsaken. Han sier: "Ifølge American Medical Association, ingen medikamentell behandling har vært vist å være effektiv i noen langsiktige studie. "På grunn av dette, diagnostiserte pasienter med ADHD eller deres foreldre kanskje foretrekker et stoff-fri tilnærming.

Ernæring

Dr. Perlmutter siterer en studie av Dr. LJ Stevens i American Journal of Clinical Nutrition, som fant at gutter med ADHD hadde langt lavere nivåer av omega-3 fettsyren DHA (dokosaheksaensyre)-som finnes i fiskeolje -. enn normalt barna Han anbefaler å supplere dietten med DHA, som er kjent for å forbedre fokus og hjernens funksjon . Dette trekket er støttet av tidsskriftet Pediatric Clinics av Nord-Amerika. I tillegg, råder Dr. Perlmutter at en multi-vitamin og andre sentrale hjernen som øker kosttilskudd bli vurdert, herunder ALA (alpha lipoic Acid), som er en annen omega-3 fatty acid, N-acetyl-cystein, fosfatidylserin, co-enzym Q-10, og Gingko biloba. Han sier også til å spise sunn, økologisk mat fordi de ikke har tilsetningsstoffer og kjemikalier som finnes i behandlet og pakket mat. Disse kan bidra til ADHD-type atferd.

Meditasjon

Closing øynene og fokusere på pusten hennes kan virke enkelt, men for et barn med ADHD, kan det oppnå mer enn du tror. I en studie av medisinsk utdanning konsulent Sarina Grosswald, publisert i 2008 i Current Issues i pedagogikk, var transcendental meditasjon funnet å ha mulig nytte for barn med ADHD ved å redusere angst og stress. Dette i sin tur forbedrer atferd og oppmerksomhet. En egen 2008 studie publisert i Journal of Attention Disorders av forskere ved University of California-Los Angeles også støttet mindfulness meditasjon for å kontrollere ADHD.

STNR Øvinger

Hva er ofte diagnostisert som ADHD kan være forårsaket av en umoden Symmetric Tonic Neck Reflex (STNR), sier Nancy E. Woodworth O'Dell, Ph. D. , og Patricia A. Cook, Ph. D. , forfatterne av "Stopping ADHD: En unik og Påvist Drug-Free Program for behandling av ADHD hos barn og voksne. " Dette refleks hjelper babyer lærer å krype ved å la den øverste halvdelen av kroppen sin til å jobbe separat fra bunnen, men hvis et barn går videre til å gå for fort, kan hans STNR beholde kontrollen lenger enn den burde. "En umoden STNR i betydelig grad kan påvirke barnets evne til å sitte stille, være oppmerksom, og skriver lett, sier de. De anbefaler at utviklingsmessige øvelser basert på gjennomgang gjøres i 15 minutter om dagen, i ca åtte måneder etter alle over 5 år, inkludert voksne.

Neurofeedback

Neurofeedback, eller EEG biofeedback, tog pasienter om hvordan å kontrollere sine egne hjernebølger, noe som kan spisse fokus og oppmerksomhet. Eugene Arnold, en psychiatriatry professor ved Ohio State University og forsker av metoden, står det "ser ut som en lovende behandling. " Men, det er ganske dyrt og arbeidskrevende, som rapportert av U. S. News World Report. Psych Central, nettets største psykisk helse-nettverket, legger til at biofeedback behandling "har blitt funnet så effektivt som medisinering, uten skadelige bivirkninger. " Det legger til at barna virkelig nyte det, fordi de utøver sine hoder, mens kontrollerende dataspill.


Previous:hvordan du beregner RDA Next:kosthold og ernæring for barnet ADHD

Relaterte artikler


 • rippet drivstoff fakta
 • hvordan å behandle ADHD gjennom kosten
 • hvordan du trives med legge til eller ADHD
 • hvordan gjøre en elektrolytt erstatning drink
 • mat høyt på sunt fett
 • ADHD barnas kosthold
 • mat-baserte vitaminer for tenåringer
 • mat og ADHD
 • fordeler av fisk for prostata
 • Paleo kosthold for ADHD
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com