oppskrifter for barn med ADHD

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2010-01-12
Diet gjør en stor innvirkning på hvordan vi føler, noe som påvirker hvordan vi fungerer. Barn med ADHD kan ha nytte hvis deres kosthold er skreddersydd for å unngå skadelige matvarer og inneholde nyttige seg. Barn med denne lidelsen har problemer med å betale oppmerksomhet, er impulsive og er vanligvis hyperaktive skyldes kjemiske ubalanser i kroppen. Den dårlige konserveringsmidler og toksiner, samt gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer vi får gjennom mat kan påvirke våre interne kjemi. Dette er grunnen til mat kan spille en rolle i behandlingen av ADHD.

"I Don't Like frokost!" Oppskrift

Det kan være vanskelig å få noen barn til å spise en stor frokost før skolen. Med denne enkle, protein-pakket smoothie, kan du føle deg trygg på at du sendte den lille til skolen å ha spist en næringsrik frokost han faktisk liker.

Hell en kopp økologisk, usøtet juice, slik som nypresset appelsinjuice, i en blender. Legg til 2 porsjoner av noen økologisk frukt, som jordbær eller bananer, og en liten mengde av ren, rå, økologisk honning etter smak. Legg til et scoop av protein pulver og kjør til en glatt.

Prøv å helle juice i en isbit brett og la fryser over natten. Bruk syv isbiter i stedet for juice for en iskald smoothie. Du kan snike noen av barnets vitaminer inn i smoothie hvis du tror hun vil spise det.

Carrot Fries

Få et barn til å spise grønnsaker kan være som å prøve å mate en stein. Gulrøtter er ernæring fylt med grønnsaker som ikke mister sin verdi når kokt så mange andre grønnsaker gjør. Visning gulrøtter som pommes frites kan lokke barnet til å spise dem.

Skrell flere gulrøtter og kast endene. Skjær hver gulrot i to, deretter skive lengde kloke ned hver halvdel. Slice på langs igjen, om nødvendig, slik at gulrøtter er yngel-størrelse. Coat gulrøtter i olivenolje og balsamicoeddik. Legg dem i et enkelt lag på en cookie ark og stek ved 375 grader i en halv time. Dryss med salt og server.


Previous:ADHD og autisme dietter Next:ADHD og kosthold hos barn

Relaterte artikler


 • den beste pre-game mat
 • matvarer som blokkerer jern
 • fôret for å få vekt og muskler
 • hvordan å behandle ADHD gjennom kosten
 • dårlige effekter av olivenoljer
 • oppskrifter for barn med ADHD
 • hvordan du kan hjelpe barna merket med ADD / ADHD eller atferdsproblemer
 • vitaminer for trening
 • ernæring og ADHD hos barn
 • kosttilskudd som hjelper ADHD
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com