hvordan du trives med legge til eller ADHD

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2010-01-12

I denne første artikkelen vil du lære grunnleggende trinnene for å kontrollere de negative aspekter av ADD og ADHD gjennom ernæring
en.
Forutsatt at du har blitt diagnostisert med ADD eller ADHD, en av de første tingene jeg diskutere med mine klienter er ernæring. Brenselet som du putter inn i kroppen din vil avgjøre hvordan du bruker og gir deg mer kontroll over hvordan du føler hver eneste dag. Fordi du har ADD /ADHD hva du spiser har en mye større innvirkning på hvordan du føler deg og hvordan du tenker enn den generelle befolkningen.
to.
Hva er det du spiser? La oss være ærlig hvis du virkelig ønsker låse opp utrolige potensial og slå ADD /ADHD i en alliert og venn det er her du tegner linjen i sanden. Skriv ned hva du spiste i forrige uke, trenger du ikke beløpene bare det grunnleggende typer vil gjøre. La oss bryte ned matvarer inn i to grunnleggende kategorier som vil være god og dårlig mat. I den gode kategorien er matvarer som har en lav glykemisk indeks (gjør et nettsøk etter "lav glykemisk mat" eller "glykemisk indeks") som betyr at de ikke har massevis av enkle sukkerarter som spike insulin nivåer. I tillegg kan du ønsker å spise mat som er lav i mettet fett (gjøre et websøk "mat lav i mettet fett")
Bad mat for de av oss med ADD /ADHD er høy glykemisk mat og høyt mettet fett som de er store faktorer i måten vi føler. Tenk på bildet som er postet på dette trinnet som oppturer og nedturer, eller pigger i dine følelser og i en grad din glykemisk nivåer. Mange av oss med ADD /ADHD opplever svært høy diskant og svært lave nedturer som er dine følelser skyter. Hva styre matinntaket eller drivstoff kan gjøre er å jevne ut humøret pigger, slik at du føler deg bra hele tiden i stedet for maniske eller deprimerte.
Tre.
Her er noen grunnleggende gode matvarer som vil hjelpe deg å flate ut din stemninger som vil tillate for mye klarere tenkning. Matvarer som ubehandlet magert kjøtt som fisk, kylling, kalkun, egg og litt lavere fett rødt kjøtt. Hele korn er utmerket, men ønsker du å se hvor mye hvete drikker du har så mange allergier å behandles hvete. Din beste venn i kornareal er linfrø som er veldig høy i omega 3 fettsyrer og er og god kilde til fiber. En annen stor korn er havre som er skitt billig, er et komplekst karbohydrat og gjør en flott start yo dagen. Du vil nok av greener (isbergsalat ikke teller) som spinat, blandet salat, grønnkål og rikelig med grønnsaker som er enten rå eller minimal behandlet. Melkeprodukter, inkludert ost bør unngås, da det er svært høy i dårlig fett og du ikke trenger det i kostholdet ditt. Substitute soya, mandel-eller rismelk produkter i stedet, men se på sukkerinnhold. Trader Joe's har en utmerket usøtet ris melk som smaker godt.
En av de beste tingene vi kan spise hver dag er mat med høyt Omega 3-fettsyrer. Som jeg nevnte ovenfor lin frø, valnøtter, laks, soya bønner tran er utmerket hvis du kan stå smaken.
Fire.
Mange av oss med ADD /ADHD har vanedannende personligheter. Det er opp til deg å begrense inntaket av alkohol, koffein, nikotin eller andre reseptfrie legemidler. Jo mindre "selv medisinering" du gjør, jo mer vil du kunne merke effekten at bedre ernæring er å ha på deg. Hvis du tar dem utover det skyldes trolig en ernæringsmessig ubalanse. Bedre ernæring vil hjelpe dempe suget etter sentralstimulerende stoffer av alle slag.
Fem.
Det siste trinnet er å være en fanatisk om hva du spiser i minst to måneder. Det tar tid for alle de dvelende effektene av dårlig mat til å forlate kroppen din og for virkningene av god mat å merkes. Mange av mine klienter har merket betydelige endringer i hvordan de følte seg med ett par uker. En annen grunn til å være veldig streng i kosten i minst to måneder er å gi deg selv tid til å forstå hvordan mat påvirker måten du føler deg. Etter mine klienter spise riktig i to måneder de forteller meg at de kan føle det nesten umiddelbart når de spiser dårlig mat som gjør dem treg og tåkete eller nervøs og urolig.
 

Tips og advarsler


 

 • du bruke denne artikkelen som utgangspunkt i din forskning og bruker nettet til å lese så mye du kan med søk som "ADD /ADHD kosthold" og "ernæring for ADD /ADHD".


Previous:hvordan å behandle ADHD gjennom kosten Next:hvordan du kan hjelpe barna merket med ADD / ADHD eller atferdsproblemer

Relaterte artikler


 • mat som øker histamin
 • kalori krav for kvinner
 • 10 matvarer for et sunt hjerte
 • hvordan å gjøre det volumterics kosthold
 • rosa grapefrukt fordeler
 • den beste fett brennere for kroppsbyggere
 • bivirkninger av fiskeolje caps
 • naturlige måter å miste vekt raskt
 • kroppen bygningen kosthold forslag
 • hvordan du følge dyrenes retningslinjer for amerikanerne
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com