hvordan å behandle ADHD med et glutenfritt kosthold

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
ADHD, eller oppmerksomhet underskudd hyperaktive uorden, er en stadig vanligere problem blant barn i skolealder. Preget av symptomer som en manglende evne til å konsentrere seg eller sitte stille i lengre perioder, kan ADHD sikkert ha en negativ innvirkning på læringsmiljøet. En studie publisert i november 2006-utgaven av Journal of Attention Disorders fant at en glutenfri diett kan hjelpe med symptomer på ADHD, som individer så berørt ofte har nedsatt evne til å fordøye denne felles protein.

ADHD Diet


en
Fjern alle de vanlige gluten-inneholder korn fra kostholdet ditt. Dette inkluderer felles korn som hvete, rug og bygg, men den inkluderer også en rekke relativt obskure korn som hirse, matzo, Bulgar, Durham, kasha, Kamut og Graham mel. Ifølge Mayo Clinic, mens havre ikke inneholder gluten, er de ofte produsert på anlegg som også håndterer hvete, så du bør tilstrebe å unngå sitt forbruk også.
to.
Fjern forbruk av alle typer matvarer som inneholder eller sannsynligvis vil inneholde noen av de nevnte korn. Dette inkluderer de fleste vanlige matvarer som supper, saus, sauser, brød, pasta, rundstykker, kake, pai, suppe, kjeks, bearbeidet eller imitert kjøtt og øl. Sjekk alltid ingrediens lister for tilstedeværelsen av noen av de mål korn, sammen med spørrende på nettet for å avgjøre om et produkt er virkelig glutenfritt før du drikker den. I tillegg er mange elementer merket "gluten-free", men ikke anta at produktet inneholder gluten bare fordi det ikke bærer dette merket. Alltid spørre i dybden for å holde gluten helt ut av kostholdet ditt.
Tre.
Base kosten rundt konsum av sjømat, kylling, kalkun, egg og andre former for magre proteiner, sammen med frukt , grønnsaker og glutenfrie korn. Kjøpe glutenfritt typer mel som fungerer som en nyttig erstatning for de fleste mel inneholder oppskrifter. Ris, montina, garbanzo, kassava og tapioca er noen av de glutenfrie korn som du bør se til for å runde ut glutenfri diett for ADHD.


Previous:kosttilskudd som hjelper ADHD Next:Paleo kosthold for ADHD

Relaterte artikler


 • hvordan du trives med legge til eller ADHD
 • fordelene av å ta omega-3 fiskeolje
 • fôret for å få vekt og muskler
 • ADHD kosthold behandlinger
 • tre-dagers rullebanen kosthold
 • Hva er fordelene med et hjerte-sunt kosthold?
 • hva de skal mate barna med ADHD
 • ADHD og kosthold hos barn
 • kosttilskudd som hjelper ADHD
 • mat-baserte vitaminer for tenåringer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com