ADHD og kosthold hos barn

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
Barn med oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet er ofte foreskrevet medisiner for å bidra til å redusere symptomer relatert til ADHD. Selv om medisinen er foreskrevet, er et sunt kosthold også iverksatt for å forbedre hjernens funksjon, blod-sukker nivåer og positivt påvirke et barns humør og oppførsel

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

Fakta

De fleste barn med diagnosen ADHD er følsomme for kosthold og ernæring. De opplever ofte mangel på essensielle fettsyrer som er viktig for riktig hjernen og nerve funksjon. Noen barn med ADHD bryte ned karbohydrater og fett forskjellig fra andre barn med ADHD. Barn reagerer også forskjellig på tilsetningsstoffer i mat. For eksempel vil noen barn med ADHD viser symptomer på hyperaktivitet etter å ha spist mat med tilsetningsstoffer, kunstige fargestoffer og konserveringsmidler, mens andre barn med ADHD spiser den samme maten tilsetningsstoffer, kunstige fargestoffer og konserveringsmidler, og viser ingen tegn på hyperaktivitet

Diet <.

Det mest effektiv diett for barn med ADHD innebærer rik omega-3, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Det er sannsynlig at barnet er ikke til å like næringsrike kosttilskudd endringer du implementere for dem. I stedet, lære barnet om ernæring og hvordan å lage sunn mat valg. Å gjøre endringen som en familie kan også hjelpe i overgangen. Fordi barn med ADHD har vanligvis svært lave nivåer av essensielle fettsyrer i familien kan begynne å bruke "gode fett" inn i kostholdet. Gode fett kan du bruke inkludere ekstra virgin olivenolje, fiskeolje, rapsolje og linfrøolje.

Essensielle fettsyrer

Siden frokost er dagens viktigste måltid av dagen, er det et godt måltid til å begynne å trene å spise sunt . Erstatte sukkerholdige frokostblandinger, søte rundstykker og sirup-gjennomvåt pannekaker med en protein shake med 1 ss. av lin olje, yoghurt blandet med 1 ss. av linfrøolje, frukt (eller bacon), eggerøre og toast, eller en egg-pølse Patty på en engelsk tekake. Yoghurt, rister protein og frukt smoothies også gjøre stor snacks. Bare legge til 1 ss. av lin olje til noen av disse. Andre omega-3 mat å jobbe i en av barnets kosthold er fisk, bønner, valnøtter, egg, kylling, brokkoli og linfrø. Hvis barnet nekter å spise mange av disse, se om barnet vil spise "beriket"-produkter som melk eller brød blandet med linfrøolje.

Mineraler

Hvis barn med ADHD har lave nivåer av essensielle fettsyrer, er det sannsynlig at de opplever mangler i andre deler av ernæring. For eksempel, sink og magnesium er også vanligvis lav hos barn med ADHD. Mat rik med sink er spinat, brokkoli, erter, gresskar frø, melk, yoghurt og havregryn. Gode kilder til magnesium er spinat, solsikkefrø, grønnkål, hel-hvete brød og fullkorn frokostblanding.

Vitaminer

Komplekset B vitaminer er de mest essensielle for barn med ADHD på grunn av innholdet av symptomene og funksjon av B-vitaminer. B-vitaminer støtter den metabolske prosessen av fett, karbohydrater og protein. Det vitaminer også støtte riktig funksjon av nervesystemet. Mat rik med B-vitaminer er tunfisk, kalkun, linser, bananer, poteter, laks og havre.


Previous:oppskrifter for barn med ADHD Next:ernæring og ADHD hos barn

Relaterte artikler


 • dårlige effekter av olivenoljer
 • svartkrutt MR farer
 • vitaminer for trening
 • rippet drivstoff fakta
 • hva de skal mate barna med ADHD
 • hvordan gjøre en elektrolytt erstatning drink
 • hvordan å behandle ADHD gjennom kosten
 • ADHD og kosthold hos barn
 • hva er høy frutose sirup?
 • informasjon om SSS kolloidalt sølv
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com