ADHD og autisme dietter

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2010-01-12
Mens tradisjonelle medisinske dogme anbefales at den beste måten å behandle ADHD og autisme var gjennom medisinering, er nye funn avdekker at kosttilskudd kontroll kan være en annen tast for å låse opp mysteriet av disse to sykdommene. Hvis du, eller noen du kjenner, lider av ADHD eller autisme, vurdere implementering av en lav-carb, til lav-sukker diett hjelper vinne kampen mot disse problematiske forholdene

Kosthold og ADHD

Dr. David Perlmutter, MD, har oppdaget et interessant faktum om personer med diagnosen ADHD. I "normale" befolkningen, gluten følsomhet-en allergisk reaksjon på proteinet finnes i bygg, hvete, havre og rug-er funnet i bare 1 prosent av folk. Men tallet er mye høyere blant personer med ADHD. Dermed begrenser gluten med en lav-carb diett kan være et stort skritt mot å dempe symptomer.

ADHD og glukose

A New England Journal of Medicine Studien har også funnet en kobling mellom personer med ADHD og et endret glukosemetabolismen. Dette betyr at personer som lider av ADHD ikke forbrenne glukose på samme måte som alle andre. Det har derfor blitt foreslått at redusert glukose diett (dvs. lav-carb) kunne hjelpe personer med ADHD.

Gluten og autisme

avstå fra gluten anbefales også for personer med autisme, da de ofte har interne problemer som gjør korn fordøyelsen vanskelig. Man antar at inntak av store mengder gluten fører til høye nivåer av gluteomorphines i blodet, noe som kan utløse mange symptomer på autisme, som ønsket om å unngå sosial interaksjon og nedsatt smerte meldinger. Dermed fjerner gluten fra kostholdet kan hjelpe lindre symptomene.

Eksempel ADHD /Autisme Diet

The Paleo Diet er et godt kosthold for å kontrollere ADHD og autisme. The Paleo Diet er basert på matvaner av verdens gjenværende jeger /sanker stammene. For å følge denne planen spise, bare eliminere forbruk av korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. Spis i stedet følgende elementer: kjøtt, kylling, fisk, egg, bær, nøtter, grønnsaker og frukt. Dette vil fjerne gluten og sukker fra kostholdet, dempe symptomer på autisme og ADHD.

Alternative Diet

Et alternativ plan for å oppnå det samme målet er å adoptere Atkins Diet. Å følge Atkins Diet, spiser ikke mer enn 20 g karbohydrater per dag i de to første ukene på planen. Etter dette, doble den daglige carb grensen til 40, men streber etter å nå denne grensen ved å spise hovedsakelig grønnsaker og begrensede mengder av frukt, mens helt unngå korn. Mens "vanlige" slankere igjen ville øke carb inntak som de i nærheten av deres mål vekt, hvis du bruker dietten for å dempe symptomer på autisme eller ADHD, bør du i stedet holde seg på dette nedre grensen på ubestemt tid.


Previous:ADHD barnas kosthold Next:oppskrifter for barn med ADHD

Relaterte artikler


 • fôret for å få vekt og muskler
 • matvarer som hemmer jern
 • fordelene av å ta omega-3 fiskeolje
 • vitaminer for trening
 • ADHD og kosthold hos barn
 • hvordan å behandle ADHD med kosttilskudd
 • Paleo kosthold for ADHD
 • kosthold og ernæring for barnet ADHD
 • tips til å drikke mer vann
 • hvordan å behandle ADHD med et glutenfritt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com